Άλεν και Πρινς βρέθηκαν στο Κλίβελαντ από την ανταλλαγή του Χάρντεν και «τιμώρησαν» τους Νετς! (pic)

Αντωνία Σπανού
Άλεν και Πρινς βρέθηκαν στο Κλίβελαντ από την ανταλλαγή του Χάρντεν και «τιμώρησαν» τους Νετς! (pic)

bet365

Άλεν και Πρινς έγιναν παίκτες των Καβαλίερς εξαιτίας της ανταλλαγής για τον Χάρντεν και σίγουρα επέστρεψαν για να δώσουν απαντήσεις.

Οι Καβαλίερς μάλλον σόκαραν τους Νετς με τις δύο νίκες τους και έδειξαν, όπως παραδέχτηκε και ο Νας, ότι με απλά την παρουσία τους στο παρκέ δεν τρομάζουν κανέναν. Οι Καβαλίερς πήραν εμφατικές νίκες και μάλιστα στηρίχθηκαν σε παίκτες που είχαν να δώσουν απαντήσεις. Οι Άλεν και Πρινς βρέθηκαν στο Κλίβελαντ εξαιτίας της ανταλλαγής για τον Χάρντεν και σίγουρα ήθελαν να δείξουν τις αξίζουν.

Και τα κατάφεραν. Σε δύο παιχνίδια κόντρα στην πρώην ομάδα τους είχαν 15,5 πόντους και οι δύο κατά μέσο όρο, με τον Άλεν να έχει και 8,5 ριμπάουντ και 2 μπλοκ, ενώ ο Πρινς είχε 5 ριμπάουντ και 2,5 ασίστ. Το Κλίβελαντ, την φετινή σεζόν, έχει αποδείξει ότι θα προσπαθήσει να αλλάξει τα δεδομένα, που υπήρχαν τα τελευταία χρόνια και κάνει όλες τις σωστές κινήσεις για να το καταφέρει.

Jarrett Allen & Taurean Prince were sent to Cleveland in the James Harden blockbuster deal. Cavaliers have played the...

Δημοσιεύτηκε από NBA Buzz στις Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021

 

NBA Τελευταία Νέα