Θάντερ – Λέικερς 99-128

Φώτης Καρακούσης
Θάντερ – Λέικερς 99-128

bet365

Με σπασμένα φρένα συνεχίζουν οι Λέικερς. Οι... λιμνάνθρωποι πέρασαν και από την Οκλαχομα εππικρατώντας των Θάντερ με 128-99 και έγιναν η πρώτη ομάδα στο φετινό NBA που φτάνει τις 10 νίκες. Ρεκόρ πόντων για τον Αλεξέι Ποκουσέφσκι που ήταν για πρώτη φορά διψήφιος (10).

Ακριβώς όπως τελείωσαν το περσινό πρωτάθλημα, το οποίο και κατέκτησαν, συνεχίζουν το φετινό οι Λέικερς. Οι... Λιμνάνθρωποι δείχνουν ανίκητοι και πλέον είναι οι μοναδικοί που έχουν φτάσει τις 10 νίκες στο νέο πρωτάθλημα. Αυτή την φορά σειρά για να χάσουν πήραν οι Θάντερ, με την οποία του Λος Άντζελες να περνάει από την Οκλαχόμα με το εμφατικό 128-99 και να φτάνει το 10-3, με τους κεραυνούς» να πέφτουν στο 5-6. Ο αγώνας δεν χρήζει ανάλυσης κάτι που δείχνει και το τελικό σκορ, με τους φιλοξενούμενους να είναι ένα επίπεδο πιο πάνω και να φτάνουν με χαρακτηριστική άνεση στη νίκη.

Πρώτος σκόρερ για ακόμα μία φορά για τους Λέικερς ήταν ο ΛεΜπρόν με τον «Βασιλιά» να φτάνει τους 26 πόντους με 5 τρίποντα. Πίσω του ο Χάρελ που ήρθε και πάλι από τον πάγκο προσθέτοντας 21, ενώ ο Ντέιβις σταμάτησε στους 19. Για τους ηττημένους ο μόνος που διασώθηκε ήταν ο Τζίλγκιους Αλεξάντ με 17, ενώ θετικότατος ήταν και ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι, Ο 19χρονος πρώην φόργουορντ του Ολυμπιακού είχε σε 21 λεπτά συμμετοχής 10 πόντους (πρώτη φορά διψήφιος), κατέβασε 4 ριμπάουντ, έδωσε 2 ασίστ και έριξε και 3 τάπες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα