Σάλεϊ: «Βλέπω Μπακς – Κλίπερς στους Τελικούς του ΝΒΑ»! (vid)

Γιάννης Σταυρουλάκης
Σάλεϊ: «Βλέπω Μπακς – Κλίπερς στους Τελικούς του ΝΒΑ»! (vid)

bet365

Ο Τζον Σάλεϊ, πρώην συμπαίκτης του Τζόρνταν στους Μπουλς, αντίπαλός του στην μεγάλη κόντρα με τους Ντιτρόιτ Πίστονς αλλά και πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού έκανε τις εκτιμήσεις του για το ζευγάρι των NBA Finals!

Ο «Spider Salley», όπως τον αποκαλούσαν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, αγωνίστηκε 12 χρόνια στο καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη και μέτρησε 748 ματς στην regular season και άλλα 134 στα playoffs. Και το κυριότερο; Φόρεσε τέσσερα δαχτυλίδια του ΝΒΑ! Δύο με τους Πίστονς, ένα με τους Μπουλς του... 72-10 και ένα με τους Λος Άντζελες Λέικερς, δίπλα στους Κόμπι Μπράιαντ και Σακίλ Ο' Νιλ.

Στον Παναθηναϊκό δεν πρόλαβε να μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο Μπόζινταρ Μάλκοβιτς δεν... ταίριαζε στην δική του φιλοσοφία με αποτέλεσμα να φύγει ύστερα από έναν μήνα παραμονής του στην Αθήνα. Πλέον εκτιμά ότι οι Μιλγουόκι Μπακς και οι Λος Άντζελες Κλίπερς θα διεκδικήσουν φέτος τον τίτλο στους NBA Finals! «Βλέπω ζευγάρι Κλίπερς εναντίον Μπακς στους Τελικούς του ΝΒΑ! Έχει αποδειχθεί στο παρελθόν. Ο Μάικλ Τζόρνταν δεν τα κατάφερε στο παρελθόν χωρίς καλό supporting cast, ο Κόμπι το ίδιο. Μου αρέσει που πήραν τον Γκασόλ (σ.σ. οι Λέικερς) όμως αυτή η επίθεση δουλεύει διαφορετικά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα