Αντετοκούνμπο: Το εκπληκτικό σκίτσο για τον back-to-back MVP! (pic)

Νίκος Καρφής
Αντετοκούνμπο: Το εκπληκτικό σκίτσο για τον back-to-back MVP! (pic)

bet365

Ο σπουδαίος Γιάννης Αντετοκούνμπο αποτελεί πηγή έμπνευσης και ένας αναγνώστης του gazzetta.gr δημιούργησε ένα απίθανο σκίτσο για τον 2 σερί σεζόν ΜVP του ΝΒΑ.

Για ακόμα μια σεζόν, 2η σερί, το βραβείο του ΝΒΑ κατέληξε στα χέρια του εκπληκτικού Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Έλληνας σταρ εμπνέει με τα όσα έχει πετύχει και ένας αναγνώστης του gazzetta.gr δημιούργησε ένα υπέροχο σκίτσο για τον Greek Freak.

Ο Μιχάλης Μαμαλίγκας δημιούργησε ένα έργο τέχνης. το οποίο του πήρε 5 μήνες για να το τελειώσει

Αφορμή της δημιουργίας του, αποτελεί η προσωπική του αγάπη για το NBA. Ο ίδιος πιστεύει πως από αυτό το έργο αναδεικνύεται η καλλιτεχνική φύση του αθλήματος, η οποία ειδικά στην Αμερική είναι πολύ διαδεδομένη. Το μπάσκετ πρέπει να αποτελεί πηγή έμπνευσης και δημιουργίας για νέα άτομα όπως ο Μιχάλης. Το μεγαλύτερο κίνητρο για τον ίδιο, ήταν να απεικονίσει ένα πρότυπο του και τα κατάφερε με αυτό το εξαιρετικό σκίτσο!

Eυχαριστούμε τον Μιχάλη που προτίμησε το gazzetta.gr για την δημοσίευση αυτής της εξαιρετικής δημιουργίας!

Δείτε το!

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

NBA NEWS FEED