Κάρι: «Είναι ωραίο που ξεκινάμε πάλι από το... μηδέν»

Κάρι: «Είναι ωραίο που ξεκινάμε πάλι από το... μηδέν»

Γιώργος Κούβαρης
Κάρι: «Είναι ωραίο που ξεκινάμε πάλι από το... μηδέν»

bet365

Ο Στεφ Κάρι μίλησε για τη νέα σεζόν των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι είναι καλό για την ομάδα του θα ξεκινήσει πάλι από το... μηδέν.

Ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό «KGMZ-FM 95.7 The Game In San Fransisco» και μεταξύ άλλων, υπογράμμισε:

«Το να κάνουμε μια νέα και φρέσκια αρχή ύστερα από πέντε συνεχόμενα χρόνια επιτυχιών, δεν θα το έλεγα απαραίτητο, αλλά σίγουρα χρήσιμο. Μαζί με τον Ντρέιμοντ (σ.σ. Γκριν) που θα ηγηθούμε της νέας προσπάθειας , μπορεί να μας δίνει ένα επιπλέον βάρος στους ώμους μας, αλλά γνωρίζουμε καλά την πρόκληση που έχουμε μπροστά μας».

Και συνέχισε o Στεφ Κάρι: «Είχαμε πολλές επιτυχίες τα τελευταία χρόνια. Τώρα νιώθουμε ότι ξεκινάμε πάλι από το μηδέν και αυτό είναι κάτι που μας αρέσει πολύ» ενώ όσον αφορά τον Κλέι Τόμπσον και τον νέο σοβαρό τραυματισμό του, είπε:

«Η κατάσταση του Κλέι σου υπενθυμίζει ότι τίποτα στον αθλητισμό δεν είναι δεδομένο. Βρίσκομαι στην λίγκα 12 χρόνια και ελπίζω να είμαι πολλά περισσότερα και αυτό που έχω μάθει είναι ότι πολλά μπορούν να σου συμβούν, είτε θετικά, είτε αρνητικά. Απλά πρέπει να ξέρεις πώς να τα αντιμετωπίσεις.»

Όσο για τον Τζέιμς Ουάισμαν που επέλεξαν στο draft; «Θα είναι πραγματική δύναμη! Το μέγεθός του, η αθλητικότητά του, η παρουσία του στο ζωγραφιστό, η ταχύτητα που έχει και τρέχει πάνω κάτω το γήπεδο, το πόσο πίεση βάζει στους αντιπάλους μέσα στο καλάθι, είναι πράγματα που θα εκμεταλλευτούμε άμεσα»

 

NBA Τελευταία Νέα