Καμπάτσο: «Νιώθω σαν μικρό παιδί, τόσο χαρούμενος είμαι που βρίσκομαι στο ΝΒΑ» (vid)

Gazzetta team
Καμπάτσο: «Νιώθω σαν μικρό παιδί, τόσο χαρούμενος είμαι που βρίσκομαι στο ΝΒΑ» (vid)

bet365

Ο Φακούντο Καμπάτσο δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά και την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι βρέθηκε στο καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη.

Ο Αργεντινός πλέι μέικερ, λίγο μετά την προπόνηση με τους Ντένβερ Νάγκετς, είπε χαρακτηριστικά: «Είμαι τόσο χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Νιώθω σαν μικρό παιδί. Είναι όνειρο. Όμως πρέπει να δουλέψω πολύ. Τίποτα δεν θα είναι εύκολο» και συνέχισε:

«Πρόκειται για μια σπουδαία ομάδα με εξαιρετικούς συμπαίκτες. Η διαφορά του ΝΒΑ σε σχέση με την Ευρώπη έχει να κάνει με την ταχύτητα. Εδώ το παιχνίδι είναι πολύ γρήγορο και πρέπει να προσαρμοστώ σ' αυτό. Στην Ρεάλ έπαιζα πιο αργά στην επίθεση. Εδώ πρέπει να είσαι στη σωστή θέση, να έχεις σωστό spacing, να τρέχεις και να παίζεις πολύ δυνατά στην άμυνα. Δεν θα είναι εύκολο αλλά θα κάνω το καλύτερο δυνατόν».

Όσο για τον Νίκολα Γιόκιτς; «Είναι η δεύτερη φορά που τον βλέπω αφού έχω παίξει μια φορά αντίπαλός του στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Δείχνει εξαιρετικό παιδί. Θα προσπαθήσω να εκμεταλλευτώ το υψηλό μπασκετικό του IQ. Θα κάνω το καλύτερο δυνατόν, τόσο στο να δεχτώ τη μπάλα από εκείνον, όσο και να την πασάρω. Προσπαθεί να κάνει καλύτερους τους συμπαίκτες του»

 

NBA Τελευταία Νέα