O Γιόκιτς δηλώνει πανέτοιμος να πάει τους Νάγκετς ένα βήμα παραπάνω!

O Γιόκιτς δηλώνει πανέτοιμος να πάει τους Νάγκετς ένα βήμα παραπάνω!

Αντωνία Σπανού
O Γιόκιτς δηλώνει πανέτοιμος να πάει τους Νάγκετς ένα βήμα παραπάνω!

bet365

Ο Νίκολα Γιόκιτς είχε την ευκαιρία να αναφερθεί σε όσα έγιναν την περσινή σεζόν, αλλά και τους φετινούς στόχους της ομάδας του.

Οι Νάγκετς είχαν την περσινή σεζόν μια πολύ καλή σεζόν και ετοιμάζονται να την επαναλάβουν και να πάνε ακόμα πιο ψηλά. Ο Νίκολα Γιόκιτς αφού έφτασε στους Τελικούς της περιφέρειας, παντρεύτηκε και τώρα είναι πανέτοιμος να θέσει στόχους για τίτλο.

«Ακόμα και τώρα λένε για το πως έχασαν οι Κλίπερς και δεν σκέφτονται πως νίκησαν οι Νάγκετς. Δεν νοιαζόμαστε αν θα μας δώσει κάποιος σεβασμό. Θα είμαστε εκεί. Βρεθήκαμε σε δύσκολη θέση πέρυσι. Παλέψαμε. Επειδή κάποιος δεν μας δίνει σεβασμό, δεν σημαίνει ότι το λαμβάνουμε υπόψιν. Ξέρουμε τι είμαστε ικανοί να κάνουμε».

Ο Γιόκιτς συνέχισε:

«Για να ειλικρινής, δεν με νοιάζει για τους Λέικερς. Πιθανότατα θα είναι και πάλι καλοί. Εμείς μου αρέσουμε. Νομίζω οι αλλαγές κάποιες φορές κάνουν καλό στην ομάδα. Το να φέρνεις νέα ενέργεια, νομίζω θα είναι ενδιαφέρον και ανυπομονώ να δω που θα είμαστε. Δεν ξέρω πως θα είμαστε. Θα είμαστε καλύτεροι; Χειρότεροι; Απλά ανυπομονώ να δω πως θα πάει η σεζόν, σε αυτές τις περίεργες εποχές».

Ενώ αστειευόμενος σχολίασε:

«Εγώ πως να γίνω καλύτερος; Νομίζω έχει να κάνει με την εμπειρία. Το σώμα έχει συνηθίσει τις επαφές, το πως πάει το παιχνίδι, απλά με την εμπειρία».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα