ΝΒΑ: Ο Κρις Πολ στους Σανς, ο Ρούμπιο στην Οκλαχόμα! (pic & vid)

ΝΒΑ: Ο Κρις Πολ στους Σανς, ο Ρούμπιο στην Οκλαχόμα! (pic & vid)

ΝΒΑ: Ο Κρις Πολ στους Σανς, ο Ρούμπιο στην Οκλαχόμα! (pic & vid)

bet365

Ο Κρις Πολ θα πλαισιώσει τον Ντέβιν Μπούκερ στους Φοίνιξ Σανς που θα αποκτήσουν μέσω trade τον 35χρονο πλέι μέικερ, στέλνοντας στην Οκλαχόμα τον Ρίκι Ρούμπιο!

Η περίπτωση του Κρις Πολ ήλθε τις προηγούμενες ημέρες στο προσκήνιο ως top στόχος για τους πρωταθλητές Λέικερς, τους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους Κλίπερς των Καουάι Λέοναρντ, Πολ Τζορτζ ωστόσο θα συνεχίσει την καριέρα του στους Φοίνιξ Σανς.

Όπως, λοιπόν αναφέρει ο Adrian Wojnarowski, οι Σανς θα αποκτήσουν τους Κρις Πολ, Αμπντέλ Ναντέρ ενώ το δρομολόγιο προς την Οκλαχόμα θα κάνουν οι Κέλι Ούμπρε, Ρίκι Ρούμπιο, Τάι Τζερόμ, Τζέιλεν Λεκιού κι ένα draft-pick 2022 πρώτου γύρου.

Ο Πολ έχει λαμβάνειν $41.3 εκατομμύρια για τη σεζόν 2020-21 και $44.2 εκατομμύρια για τη σεζόν 2021-22 (δική του επιλογή).

Οι Θάντερ βρίσκονται σε διαδικασία rebuilding και πλέον ο έμπειρος γκαρντ θα πλαισιώσει τον Ντέβιν Μπούκερ σε ένα από τα πιο ιντριγκαδόρικα δίδυμα της χρονιάς που έρχεται!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα