Οι ομάδες του ΝΒΑ «ξενέρωσαν» με την μείωση του φόρου πολυτελείας που ευνοεί τους Ουόριορς!

Αντωνία Σπανού
Οι ομάδες του ΝΒΑ «ξενέρωσαν» με την μείωση του φόρου πολυτελείας που ευνοεί τους Ουόριορς!

bet365

Οι λεπτομέρειες για την έναρξη της σεζόν στο ΝΒΑ ανακοινώθηκαν και όλοι τα έχουν... βάλει με τους Ουόριορς.

Η σεζόν ξεκινάει 22 Δεκεμβρίου, η free agence στις 20 Νοεμβρίου και σταδιακά η λίγκα βγάζει όλες τις λεπτομέρειες για την επόμενη σεζόν, με σημαντικό ρόλο να παίζουν το salaru cap και ο φόρος πολυτελείας.

Μετά τις τελευταίες ανακοινώσεις όλη η λίγκα έχει γυρίσει την προσοχή τους στους Ουόριορς, που φαίνεται να ευνοείται αισθητά και αυτό είναι κάτι που δεν αρέσει στον ανταγωνισμό. Η ομάδα του Σαν Φρανσίσκο ήταν σε δύσκολη θέση με τον φόρο και οι ελαφρύνσεις που θα γίνουν τους ευνοούν σε πολύ μεγάλο ποσοστό, γεγονός που κάνει τον ανταγωνισμό να μην χαίρεται ιδιαίτερα.

Συνολικά οι Ουόριορς φαίνεται πως... γλιτώνουν πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια, αλλά αν και τα φώτα έχουν πέσει πάνω τους, δεν θα είναι οι μόνοι. Οι ελαφρύνσεις στους φόρους κάνουν αρκετές ομάδες να πάρουν μια ανάσα, αλλά η ομάδα του Κερ είναι πανέτοιμη να εκμεταλλευτεί την κατάσταση και να επιστρέψει δυναμικά στους διεκδικητές του τίτλου.

Οι ελαφρύνσεις αυτές, στον φόρο πολυτελείας, θα έρθουν βασισμένες στο εισόδημα των ομάδων από το μπάσκετ (παιχνίδια, εισιτήρια) το οποίο θα έχει μειωθεί, κατά την διάρκεια της σεζόν.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

NBA Τελευταία Νέα