Ρόουζ: «Σικάγο σε αγαπάω γαμ..., περήφανος για σένα» (pic)

Ρόουζ: «Σικάγο σε αγαπάω γαμ..., περήφανος για σένα» (pic)

Νίκος Καρφής
Ρόουζ: «Σικάγο σε αγαπάω γαμ..., περήφανος για σένα» (pic)

bet365

Ο Ντέρικ Ρόουζ έδειξε για άλλη μια φορά την αγάπη του για το Σικάγο, εκεί όπου... μάγεψε και έδειξε σε όλους την τεράστια κλάση του.

Στο Σικάγο μεγαλούργησε και ακόμα και σήμερα είναι ο νεότερος MVP της ιστορίας με τον τίτλο που πήρε το 2011.

Η μοίρα έπαιξε πολύ σκληρό παιχνίδι στον Ντέρικ Ρόουζ, αφού οι σοβαροί τραυματισμοί δεν τον άφησαν να κρατηθεί για πολλά χρόνια στην κορυφή, μια θέση που του άξιζε με το ταλέντο που είχε και τη σκληρή δουλειά του.

Μπορεί τα χρόνια να πέρασαν, αλλά ο D-Rose δεν ξεχνά τον τόπο που ξεκίνησαν όλα στο ΝΒΑ. Ο έμπειρος γκαρντ ανέβασε ένα συγκινητικό μήνυμα στο instagram, δείχνοντας την αγάπη του για την πόλη και τους Μπουλς.

«Σε αγαπώ, σε εκτιμώ, έχεις αξία για μένα. Είμαι περήφανος για σένα. Από εκεί που είμαι οι άνθρωποι δεν το ακούν αρκετά αυτό. Πρέπει να θυμάσαι πως δεν είναι ατομικό. Είναι το περιβάλλον που είχε... πόνο. Από εκεί που είμαι δεν μπορείς να δείξεις αληθινή αγάπη ή εμπάθεια. Είναι σημάδι αδυναμίας. Πρέπει να σπάσεις τον κύκλο. Δεν μπορείς να ξεχάσεις τους δρόμους που σε μεγάλωσαν και τους τύπους που έκανες παρέα. Τη... συμμορία σου. Εκείνα τα παιδιά δεν γεννήθηκαν για να σκοτώνουν. Το σύστημα τους έκανε έτσι. Είχαν αρχές και προσπαθούσαν να προστατέψουν τον κόσμο. Δεν πρέπει να μισούμε κανέναν»

 

NBA Τελευταία Νέα