Μάικλ Τζόρνταν: «'Πληγώνουν' το ΝΒΑ οι superteams» (vid)

Αντωνία Σπανού
Μάικλ Τζόρνταν: «'Πληγώνουν' το ΝΒΑ οι superteams» (vid)

bet365

Ο Μάικλ Τζόρνταν είχε δώσει μια συνέντευξη το 2017 και πλέον αυτή κυκλοφορεί ολόκληρη, στην οποία μιλάει, μεταξύ άλλων για τα social media και τις superteams του ΝΒΑ.

Έχουν περάσει 3 χρόνια από τότε που ο Μάικλ Τζόρνταν έδωσε την συγκεκριμένη συνέντευξη, αλλά πριν από μερικές ημέρες κυκλοφόρησε για πρώτη φορά ολόκληρη και είναι πάντα ιδιαίτερο να ακούς τον τεράστιο MJ να λέει την άποψη του. Μεταξύ άλλων αναφέρεται στις superteams, που έχουν δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια στην λίγκα, ενώ μιλάει και για τα social media και την επίδραση που έχουν στους παίκτες.

«Νομίζω ότι θες να έχεις μια ισορροπία στον ανταγωνισμό της λίγκας. Οπότε αν θέλουν και επιλέγουν όλοι να πάνε στο Σικάγο, τότε θα μαζευτούν όλοι οι καλοί παίκτες στο Σικάγο. Το βλέπετε αυτό τώρα που όλοι προσπαθούν να πάνε στην ίδια ομάδα, αλλά θα αρχίσει να 'πληγώνει' την λίγκα συνολικά, ως προς την ανταγωνιστικότητα της. Μόνο μια ή δύο ομάδες θα είναι σπουδαίες και 28 χάλια».

Ο Τζόρνταν είχα μιλήσει και για τα social media, όπου παραδέχτηκε ότι αυτή η σκληρή εποχή του... twitter θα ήταν μεγάλο πρόβλημα για τον ίδιο.

«Δεν ξέρω αν θα επιβίωνα με το twitter. Δεν έχεις την ησυχία που θες και κάτι που φαίνεται αθώο μπορεί να ερμηνευτεί κακώς».

MJ doesn't know if he could've survived in the social media era. (via Cigar Aficionado)

Δημοσιεύτηκε από Bleacher Report στις Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020

Δείτε όλη την συνέντευξη του MJ:

 

NBA Τελευταία Νέα