Άνοιξε και η 2η κλινική του Τζόρνταν στην Σάρλοτ, για όσους δεν έχουν ασφάλεια υγείας (pic)

Αντωνία Σπανού
Άνοιξε και η 2η κλινική του Τζόρνταν στην Σάρλοτ, για όσους δεν έχουν ασφάλεια υγείας (pic)

bet365

Ο Μάικλ Τζόρνταν άνοιξε και 2η κλινική στην Σάρλοτ για όσους δεν έχουν ασφάλεια υγείας.

Είναι γνωστό ότι τα πράγματα είναι δύσκολα στην Αμερική, για τους ανθρώπους που δεν έχουν ασφάλεια υγείας. Η υγεία είναι ιδιωτική και πανάκριβη και αυτό είναι ένα εξαιρετικά σοβαρό πρόβλημα για ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Ο Μάικλ Τζόρνταν δείχνει και πάλι το μεγαλείο του και άνοιξε την δεύτερη κλινική υγείας στην Σάρλοτ.

Το 2017 ο MJ έκανε μια δωρεά 7 εκατομμυρίων για δύο κλινικές, οι οποίες θα εξυπηρετούν ανθρώπους χωρίς ασφάλεια και πλέον άνοιξε και η δεύτερη στην Σάρλοτ.

«Το να βλέπουμε πως εξελίχθηκε τον τελευταίο χρόνο η πρώτη κλινική είναι ικανοποιητικό. Με κάνει να θέλω να συνεχίσω να κάνω περισσότερα, ώστε να μπορούμε να είμαστε εκεί όταν υπάρχει ανάγκη», σχολίασε ο MJ, του οποίου η πρώτη κλινική άνοιξε τον Οκτώβριο του 2019 και βοήθησε πάνω από 3.500 ασθενείς.

Michael Jordan's second medical clinic in Charlotte has officially opened In 2017 MJ donated $7M to fund two clinics that would serve people regardless of whether they have health insurance.

Δημοσιεύτηκε από Basketball Forever στις Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

NBA Τελευταία Νέα