Μάρκανεν: «Να αποδείξω στον κόσμο ότι κάνει λάθος»

Μάρκανεν: «Να αποδείξω στον κόσμο ότι κάνει λάθος»

Gazzetta team
Μάρκανεν: «Να αποδείξω στον κόσμο ότι κάνει λάθος»

bet365

Τον παλιό, καλό του εαυτό θέλει να βρει ο Λάουρι Μάρκανεν την νέα αγωνιστική περίοδο στο ΝΒΑ.

Να αφήσει πίσω του την σεζόν 2019-20 και να κάνει μια επανεκκίνηση, όσον αφορά την απόδοσή του, θέλει ο Λάουρι Μάρκανεν.

Ο Φινλανδός παίκτης των Μπουλς, που την φετινή χρονιά είχε κατά μέσο όρο 14.7 πόντους και 6.3 ριμπάουντ, περιμένει περισσότερα από τον εαυτό του και θέλει να αποδείξει και στον κόσμο πως κάνει λάθος για την απόδοσή του.

«Θα μπορούσα να παίξω καλύτερα φέτος. Και αν το έκανα, ίσως να μην είχα πλέον τον τρίτο μου προπονητή σε τέσσερα χρόνια. Είμαι ενθουσιασμένος για τη νέα σεζόν. Πιστεύω ότι μπορώ να επιστρέψω. Είναι πολύ σημαντικό. Θελω να δείξω στον κόσμο ότι μπορώ να επιστρέψω, έπειτα από μία κακή σεζόν.

Ξέρω ότι ο κόσμος δεν περιμένει πλέον πολλά πράγματα από μένα, μετά την περσινή σεζόν. Εγώ, όμως, έχω ακόμα πιο πολλές απαιτήσεις στην τέταρτη χρονιά μου. Θέλω να αποδείξω στον κόσμο ότι κάνει λάθος», είπε σχετικά σε πρόσφατες δηλώσεις του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα