Ουόκερ: «Νιώθω σίγουρος για την πρόκριση»

Gazzetta team
Ουόκερ: «Νιώθω σίγουρος για την πρόκριση»

bet365

Την σιγουριά πως οι Σέλτικς μπορούν να νικήσουν τους Ράπτορς στο Game 7 εξέφρασε ο Κέμπα Ουόκερ.

Η ομάδα του Τορόντο νίκησε μετά από δύο παρατάσεις τους Σέλτικς, για να ισοφαρίσει τη σειρά των ημιτελικών της ανατολικής περιφέρειας σε 3-3.

Ο Κέμπα Ουόκερ, όμως, είναι βέβαιος πως η ομάδα του μπορεί να πάρει την πολυπόθητη νίκη στο Game 7, για να βρεθεί στους τελικούς.

«Γιατί να μην νιώθω σίγουρος; Είμαστε καλοί παίκτες. Είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί. Ήταν ένα παιχνίδι πολύ σκληρό. Θα μπορούσαμε να τα είχαμε παρατήσει. Αλλά δεν το κάναμε. Ανταπεξήλθαμε σε όλο το παιχνίδι, παίξαμε δύο παρατάσεις.

Νιώθω σιγουριά. Έχουμε ένα πολύ καλό γκρουπ παικτών, μας αρέσει να παίζουμε μπάσκετ και να κάνουμε ο ένας τον άλλον καλύτερο. Ξέρω πως θα αντιδράσουμε. Θα βγούμε στο παρκέ και θα παίξουμε ξανά σκληρά», είπε ο 30χρονος γκαρντ.

Ο ίδιος μπορεί να μην ήταν καλός επιθετικά (5π., 2/11 σουτ), αλλά είχε αυτογνωσία, αφού δήλωσε: «Στο δεύτερο μέρος απλά δεν μπορούσα με τίποτα να βρω ρυθμό. Νόμιζα πως έκανα κάποιες καλές ενέργειες, αλλά δεν ήταν αρκετές, για να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου. Ήταν μια άσχημη επιθετικά βραδιά για μένα, άθλια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 

NBA Τελευταία Νέα