Μπάτλερ: «Είπα στους συμπαίκτες μου ότι δεν θα τους έδινα πάσα και δεν είχαν πρόβλημα» (vid)

Gazzetta team
Μπάτλερ: «Είπα στους συμπαίκτες μου ότι δεν θα τους έδινα πάσα και δεν είχαν πρόβλημα» (vid)

bet365

Ο Τζίμι Μπάτλερ αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων δικαιώθηκε και μάλιστα... πανηγυρικά, έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση των συμπαικτών του.

Ο «Jimmy Buckets» τελείωσε το Game 1 των ημιτελικών της Ανατολικής Περιφέρειας με 40 πόντους και ήταν εκείνος που χάρισε στο Μαϊάμι τη νίκη και το 1-0 στη σειρά.

Μετά το τέλος είπε ότι είχε και την απόλυτη εμπιστοσύνη των συμπαικτών του: «Τους είπα ότι δεν πρόκειται να δώσω κάποια πάσα. Έβαλα κάποια σουτ και μου είπαν: 'Εντάξει δεν έχουμε πρόβλημα'. Βέβαια δεν ξέρω αν θα γίνουν έτσι τα πράγματα και στο επόμενο ματς. Ελπίζω να είναι ο Τάιλερ (σ.σ. Χίροου) στην ίδια θέση γιατί νιώθει ότι δεν θα αστοχήσει ή ο Μπαμ (σ.σ. Αντεμπάγιο). Σας λέω έχουμε πολλά παιδιά που νιώθουν τόσο άνετα και που έχουν μεγάλη αυτοπεποίθηση».

Μάλιστα είπε ότι «έχω δει να παίζουν πολλοί μεγάλοι παίκτες και είναι υπέροχο να έχω δίπλα μου τον Ντουέιν Ουέιντ. Πάντα με παίρνει τηλέφωνο και πάντα είναι ο πρώτος που μου στέλνει μήνυμα όταν επιστρέφω στα αποδυτήρια. Νιώθω ότι ακόμα και τώρα συνεχίζω να μαθαίνω και το μόνο που θέλω είναι να νικάω».

 

NBA Τελευταία Νέα