Λίλαρντ: «Μού έριξαν "πυρά", απάντησα με γεγονότα» (vid)

Κάτια Πετροπούλου
Λίλαρντ: «Μού έριξαν "πυρά", απάντησα με γεγονότα» (vid)

bet365

Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ μίλησε για την πιο «καυτή» κόντρα στο ΝΒΑ αυτή τη στιγμή, δηλαδή για την διαμάχη που έχει με τον Πολ Τζορτζ και τον Πάτρικ Μπέβερλι.

Ο Λίλαρντ και οι Τζορτζ - Μπέβερλι πρωταγωνίστησαν στο πιο hot beef των τελευταίων ημερών στο ΝΒΑ, αφού αντάλλαξαν πολλές κουβέντες, μετά το Κλίπερς - Μπλέιζερς.

Ο «Dame Time» έδωσε τώρα μια συνέντευξη στο «NBA on TNT» και τον Κρις Χέινς και σχολίασε αυτή την κόντρα.

Ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν θεωρεί ότι οι αντίπαλοί του το παρατράβηξαν και ο ίδιος είπε: «Κοιτώντας πίσω στο παιχνίδι, έχασα δύο βολές, κάτι που δεν συνηθίζω. Η αποτυχία θα έρθει. Δεν είμαι πάνω από αυτό. Αυτό έγινε εκείνη τη στιγμή. Οι άλλοι πάντα θα μιλάνε, αλλά άρχισαν να κάνουν χειρονομίες, διάφορα και ρωτήθηκα γι' αυτό. Οπότε, όταν ρωτήθηκα, σκέφτηκα πως... Έριξαν πυρά προς το μέρος μου, θα απαντήσω με γεγονότα. Μετά είδα που είπε ο Πολ Τζορτζ ότι θα πάω σπίτι μου φέτος... Κάτι που μπορεί επίσης να είναι αλήθεια. Αλλά γι' αυτό είμαστε εδώ, για να δούμε».

Τέλος, δεν είπε αν θέλει συγκεκριμένα αντίπαλο στα playoffs τους Κλίπερς, παρά μόνο δήλωσε πως οι Μπλέιζερς θα είναι έτοιμοι για οποιονδήποτε, αν περάσουν στην επόμενη φάση, αφού «παλεύουν» για την τελευταία θέση της Δύσης μαζί με Γκρίζλις, Σανς και Σπερς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

NBA Τελευταία Νέα