ΝΒΑ: Οι δράσεις της λιγκας για την επέτειο της απελευθέρωσης των σκλάβων

Gazzetta team
ΝΒΑ: Οι δράσεις της λιγκας για την επέτειο της απελευθέρωσης των σκλάβων

bet365

Το ΝΒΑ τίμησε την 19η Ιούνη (Juneteenth-επέτειος απελευθέρωσης των σκλάβων) με αρκετές δράσεις για τους εργαζομένους της.

Oι άνθρωποι της λίγκας προσδοκούν πως η αργία της 19ης Ιούνη (γνωστή και ως Juneteenth) να είναι μια ευκαιρία για τους εργαζομένους για να καταλάβουν την ιστορία των μαύρων και τον αγώνα που έδωσαν και συνεχίζουν να δίνουν στις ΗΠΑ.

Στις 19 Ιουνίου είναι η επέτειος της απελευθέρωσης των σκλάβων (19 Ιούνη 1865) και το ΝΒΑ για άλλη μια χρονιά προχώρησε σε πρωτοβουλίες με στόχο την δράση κατά του ρατσισμού και την προφύλαξη των ανθρώπινων δικαιωμάτων.

Λέικερς: Οι πρωτοβουλίες για την φυλετική ισότητα και την κοινωνική αλλαγή (pic)

Σήμερα οι υπάλληλοι του ΝΒΑ θα παρακολουθήσουν ένα video που έχει να κάνει με τον ακτιβισμό και τη δράση για τα ανθρώπινο δικαιώματα, τις φυλετικές διακρίσεις, το δικαίωμα στην ψήφο, την οπλοκατοχή.

Επιπλέον αρκετές ομάδες του προχώρησαν σε παράλληλες δράσεις για να δώσουν την ευκαιρία στους εργαζόμενους να ξοδέψουν χρόνο για να μάθουν πράγματα για την ιστορία και την κατάσταση των φυλετικών σχέσεων στις ΗΠΑ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα που παίζουν σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

NBA Τελευταία Νέα