Πόποβιτς κατά των ιδιοκτητών του NFL: «Είναι υποκριτές!»

Πόποβιτς κατά των ιδιοκτητών του NFL: «Είναι υποκριτές!»

Gazzetta team
Πόποβιτς κατά των ιδιοκτητών του NFL: «Είναι υποκριτές!»

bet365

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς εξέφρασε την άποψή του όσον αφορά την κοινωνική δικαιοσύνη και... άνοιξε πυρ κατά των ιδιοκτητών του NFL αλλά και του κομισάριου του πρωταθλήματος football.
Bwin Leaderboard με απίστευτα έπαθλα* για όλους τους παίκτες! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Με αφορμή τα όσα είπε ο κομισάριος του NFL, Ρότζερ Γκούντελ, αναφορικά με το γεγονός ότι δεν αφουγκράστηκε την άποψη των παικτών για το θέμα του Καεπέρνικ, ο τεχνικός των Σαν Αντόνιο Σπερς έστρεψε τα... πυρά του, τόσο εναντίον του όσο και εναντίον μερικών ιδιοκτητών ομάδων του NFL που είχε βοηθήσει τον Ντόναλντ Τραμπ στην προεκλογική του καμπάνια!

«Είναι υποκριτικό και δεν βγάζει νόημα. Οι άνθρωποι δεν είναι τυφλοί. Πας στο προσωπικό και τους παίκτες και συζητάς για μη δικαιοσύνη και πως θα διαμαρτυρηθούν; Δεν το καταλαβαίνω. Έβαλαν τους εαυτούς τους σε μια δύσκολη θέση» ανέφερε στους New York Times και συνέχισε ο Πόποβιτς μιλώντας για τον Γκούντελ:

«Πρόκειται για έναν έξυπνο άνθρωπο που διοικεί την Λίγκα αλλά δεν καταλαβαίνει την διαφορά ανάμεσα στην σημαία και αυτούς που κάνουν αυτή την χώρα σπουδαία. Εκείνους που πάλεψαν για να μπορεί ο Καεπέρνικ να έχει το δικαίωμα να γονατίσει για δικαιοσύνη. Η σημαία είναι κάτι άσχετο με το θέμα. Είναι απλά ένα σύμβολο για να το χρησιμοποιούν άνθρωποι για πολιτικούς λόγους όπως έκανε ο Ντικ Τσέινι στον πόλεμο του Ιράκ».

 

NBA Τελευταία Νέα