Κορονοϊός: Ο Μπόγκουτ σκέφτεται την απόσυρση

Gazzetta team
Κορονοϊός: Ο Μπόγκουτ σκέφτεται την απόσυρση

bet365

Ο Άντριου Μπόγκουτ επρόκειτο να αποσυρθεί από την ενεργό δράση μετά από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο όμως η αναβολή τους για το καλοκαίρι του 2021 αναμένεται να επισπεύσει τη διαδικασία.

Ο 35χρονος Μπόγκουτ, ο οποίος έγινε pick στο Νο.1 του Draft το 2005 από τους Μπακς και κατέκτησε το δαχτυλίδι το 2015 με τους Ουόριορς ήθελε να αγωνιστεί για τελευταία φορά στο Τόκιο πριν γράψει τους τίτλους τέλους της καριέρας του.

Η πανδημία του κορονοϊού είχε ως αποτέλεσμα την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων για το 2021.

«Δεν έχω παίξει καθόλου μπάσκετ από τότε που ολοκληρώθηκε η σεζόν και νιώθω ωραία που όταν ξυπνάω δεν αισθάνομαι σαν να πατάω σε γυαλιά. Μιλάμε για την καριέρα μου βέβαια που πετάγεται σε ένα πλυντήριο, αλλά πρέπει να πάρω μία απόφαση, η οποία μάλλον θα έρθει στα μέσα Μαΐου» ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Για χρόνια είμαστε κοντά σε ένα μετάλλιο και πιθανότατα στα χαρτιά θα θεωρηθούμε η καλύτερη γενιά στην ιστορία της χώρας. Εγωιστικά παίρνοντάς το, θέλω να το κάνω, αλλά θα αποφασίσει το σώμα μου. Μπορώ να σηκωθώ για να παίξω μπάσκετ οποιαδήποτε μέρα, αλλά είναι δύσκολο να το κάνω για να προπονούμαι και να κάνω βάρη 5 με 6 φορές την εβδομάδα».

 

NBA Τελευταία Νέα