Μάτζικ: «Κακή ενημέρωση και μύθοι για το AIDS, το ίδιο και με κορονοϊό»!

Gazzetta team
Μάτζικ: «Κακή ενημέρωση και μύθοι για το AIDS, το ίδιο και με κορονοϊό»!

bet365

Ο Μάτζικ Τζόνσον σχολίασε τις ομοιότητες σε ό,τι αφορά τη στάση του κόσμου απέναντι στο AIDS και τον κορονοϊό.

Στις 7 Νοεμβρίου 1991 εκατομμύρια φίλοι του μπάσκετμπολ και όχι μόνο παρακολούθησαν την ανακοίνωση του Μάτζικ που προκάλεσε τεράστιο ενδιαφέρον, εξηγώντας πως αποχωρεί από την ενεργό δράση επειδή είναι φορέας του HIV.

Είναι χαρακτηριστικό πως το 2004 το ESPN ανακοίνωσε πως η συγκεκριμένη συνέντευξη Τύπου ήταν η έβδομη πιο αξιομνημόνευτη στιγμή τα τελευταία 25 χρόνια!

Ο θρύλος των Λέικερς έκανε τον παραλληλισμό με τη σημερινή εποχή όπου η πανδημία του κορονοϊού έχει γονατίσει τις ΗΠΑ:

«Τα ίδια ζητήματα που είχαμε τότε, έχουμε και τώρα. Υπήρχε κακή ενημέρωση, υπήρχε ο μύθος ότι δεν μπορεί να συμβεί σε εμάς στην κοινότητα των μαύρων… Για την ακρίβεια, δεν ήμασταν καθόλου καλά εκπαιδευμένοι σε ό,τι αφορά τον HIV και το AIDS. Το ίδιο συμβαίνει με τον κορονοϊό» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μάτζικ μιλώντας στο ESPN.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NBA NEWS FEED