Σαν σήμερα: Η 60άρα του Κόμπι και το φοβερό του ρεκόρ! (vid)

Σαν σήμερα: Η 60άρα του Κόμπι και το φοβερό του ρεκόρ! (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Σαν σήμερα: Η 60άρα του Κόμπι και το φοβερό του ρεκόρ! (vid)

bet365

Πριν από ακριβώς 13 χρόνια, ο Κόμπι Μπράιαντ φόρτωνε με 60 πόντους το καλάθι των Μέμφις Γκρίζλις και έφτανε σε ένα ακόμη ρεκόρ στην καριέρα του.

Ο «Black Mamba» διένυε φοβερή φόρμα εκείνες τις ημέρες καθώς σημείωνε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι 50 ή περισσότερους πόντους σε ένα ματς.

Στο «FedExForum» του Μέμφις, ο Κόμπι έμοιαζε... ανίκητος από την άμυνα των γηπεδούχων Γκρίζλις και οδηγούσε τους Λέικερς στη νίκη με 121-119. Συγκεκριμένα είχε μετρήσει 60 πόντους (!) έχοντας 17/30 δίποντα, 3/7 τρίποντα, 17/18 βολές, 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ και μόλις 2 λάθη σε 45 λεπτά: «Το πιο σημαντικό απ' όλα είναι ότι οι επιδόσεις μου συνδυάστηκαν και με νίκες...» είχε πει ο Μπράιαντ μετά από εκείνο το παιχνίδι.

Μπορεί ο (μετέπειτα συμπαίκτης του) Πάου Γκασόλ να είχε πραγματοποιήσει φοβερό ματς με 35 πόντους και 15 ριμπάουντ αλλά ο ασταμάτητος Κόμπι είχε... διαφορετική άποψη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα