NBA All Star Game 2020: Το Σικάγο υποδέχεται την διοργάνωση για πρώτη φορά μετά το 1988!
Η δράση του All Star Game έχει ήδη ξεκινήσει και όλοι οι σταρ του ΝΒΑ μαζεύονται σταδιακά για να παραβρεθούν και να συμμετάσχουν στην μεγαλύτερη γιορτή του μπάσκετ. Η 69η διοργάνωση γίνεται στο Σικάγο και συγκεκριμένα στο χιονισμένο Ιλινόις, που «φοράει» τα καλά του και υποδέχεται όλους τους μεγάλους αστέρες του «μαγικού» κόσμου, για πρώτη φορά μετά από πάνω από 30 χρόνια.
Ο ΛεΜπρον Τζέιμς και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι πανέτοιμοι να παρατάξουν τις ομάδες τους και να ζήσουν όλοι μαζί ακόμα μια μοναδική εμπειρία, που φέτος θα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του αδικοχαμένου Κόμπι Μπράιαντ και της μικρής του κόρης, Τζιάνα.
Το παιχνίδι θα γίνει στο «United Center» στο Σικάγο, την νέα έδρα των Σικάγο Μπουλς, ενώ αυτή θα είναι η τρίτη φορά που η διοργάνωση γίνεται στην συγκεκριμένη πόλη. Οι δύο προηγούμενες φορές ήταν το 1973 και το 1988, με το παιχνίδι να γίνεται στο «Chicago Stadium» την προηγούμενα έδρα των «Ταύρων».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.