ΝΒΑ All-Star Game: Αυτούς διάλεξαν Γιάννης και ΛεΜπρόν (pics & vids)

Gazzetta team
ΝΒΑ All-Star Game: Αυτούς διάλεξαν Γιάννης και ΛεΜπρόν (pics & vids)

bet365

Τις επιλογές τους για τις ομάδες τους στο All-Star Game του Σικάγο έκαναν γνωστές πριν λίγη ώρα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς με τους δύο να φτιάχνουν αρχικές πεντάδες ανάμεσα σε... Ανατολή και Δύση!

Παναθηναϊκός - Ζενίτ με Live Streaming* & σούπερ προσφορά* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έκαναν τις επιλογές τους για τις ομάδες τους στο All-Star Game 2020. Τόσο ο Γιάννης, όσο και ο ΛεΜπρόν επέλεξαν από τους starters ο πρώτος παίκτες μόνο από την Ανατολή και ο δεύτερος μόνο από την Δύση με αποτέλεσμα να έχουμε τουλάχιστον στις αρχικές πεντάδες All-Star όπως γινόταν μέχρι και πριν 4 χρόνια!

Όπως ήταν φυσικό κι επόμενο, ο ΛεΜπρόν πήρε τον συμπαίκτη του Άντονι Ντέιβις και ο Γιάννης τον συμπαίκτη του Κρις Μίντλετον. Στα αξιοσημείωτα είναι πως ο Χάρντεν ήταν η τελευταία επιλογή του ΛεΜπρόν από τους starters, όπως και το γεγονός πως ο Λούκα Ντόντσιτς θα είναι συμπαίκτης του «Βασιλιά» καθώς τον... πρόλαβε από τον Γιάννη!

Team Giannis: Τζοέλ Εμπίιντ, Πασκάλ Σιακάμ, Κέμπα Γουόκερ, Τρέι Γιανγκ, Κρις Μίντλετον, Μπαμ Αντεμπάγιο, Ρούντι Γκομπέρτ, Τζίμι Μπάτλερ, Κάιλ Λόουρι, Μπράντον Ίνγκραμ, Ντόνοβαν Μίτσελ

Team LeBron: Άντονι Ντέιβις, Καουάι Λέοναρντ, Λούκα Ντόντσιτς, Τζέιμς Χάρντεν, Νταμιάν Λίλαρντ, Μπεν Σίμονς, Νίκολα Γιόκιτς, Τζέισον Τέιτουμ, Κρις Πολ, Ράσελ Ουέστμπρουκ, Ντομάντας Σαμπόνις

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα