Τζαζ - Νάγκετς 95-98

Φώτης Καρακούσης
Τζαζ - Νάγκετς 95-98

bet365

Με τον Νίκολα Γιόκιτς να είναι εντυπωσιακός πετυχαίνοντας triple double με 30 πόντους, 21 ριμπάουντ και 10 ασίστ, οι Νάγκετς πέρασαν από την Γιούτα επικρατώντας των Τζαζ με 98-95.

Μεγάλο παιχνίδι στην Γιούτα με τους Τζαζ και τους Νάγκετς να παλεύουν ως το τέλος για τη νίκη. Μια νίκη που πήραν οι φιλοξενούμενοι έχοντας έναν εντυπωσιακό Γιόκιτς και έναν εξαιρετικό Μάρεϊ. Ο πρώτος πέτυχε triple double και ο δεύτερος 31 πόντους, οδηγώντας τους Νάγκετς από τους οποίους αγωνίστηκαν μόλις 7 παίκτες στο διπλό. Ένα διπλό που τους φέρνει στο 35-16 και συνεχίζουν τη μάχη ακόμα και για την πρωτιά της Δύσης, ενώ οι Μορμόνοι έπεσαν στο 32-18.

Ο αγώνας όπως αναφέραμε ήταν ντέρμπι με τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν στο τέλος. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Μάρεϊ με 31 πόντους, ενώ τον ακολούθησε ο εντυπωσιακός Γιόκιτς που είχε 30, ενώ κατέβασε 21 ριμπάουντ και έδωσε και 10 ασίστ σε ένα ακόμα μεγάλο triple double. Πίσω τους ο Μόρις με 15. Για τους ηττημένους ο Κόνλεϊ είχε 21, ο Μίτσελ 18 και από 16 οι Μπογκντάνοβιτς, Γκομπέρ και Κλάρκσον.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα