Ολαντίπο: «Εκτίμησα περισσότερα με τον τραυματισμό μου»

Ολαντίπο: «Εκτίμησα περισσότερα με τον τραυματισμό μου»

Gazzetta team
Ολαντίπο: «Εκτίμησα περισσότερα με τον τραυματισμό μου»

bet365

Ο Βίκτορ Ολαντίπο μίλησε για τον τραυματισμό του, την απόκτηση του Μάλκολμ Μπρόγκτον, αλλά και το που μπορούν να φτάσουν οι Πέισερς την επόμενη σεζόν.

Ο 27χρονος γκαρντ τραυματίστηκε σοβαρά τον προηγούμενο Ιανουάριο και σε συνέντευξή του στο «ESPN» σχολίασε για το διάστημα που ακολούθησε μετά την επέμβαση: «Ας πούμε ότι ήμουν πολύ φορτισμένος. Ήταν πολύ δύσκολα, αλλά κάτι τέτοιο σε κάνει να εκτιμάς περισσότερο το παιχνίδι, τους συμπαίκτες σου, ακόμα και τον εαυτό σου. Μερικές φορές δεν καταλαβαίνουμε την επιρροή μας. Παίρνουμε πράγματα δεδομένα. Δεν θα το κάνω ποτέ ξανά αυτό».

Ο Ολαντίπο έχει αποφύγει να δει το βίντεο του τραυματισμού του και δήλωσε: «Την στιγμή που το έπαθα, ένιωσα περίεργα. Κοίταξα το γόνατό μου και ήξερα τι είχε γίνει. Πέρασα μια αργή ρουτίνα, αλλά πολλά πράγματα έγιναν, τα οποία δεν θα συνέβαιναν αν δεν είχα τραυματιστεί. Πέρασα χρόνο δουλεύοντας στο πως να γίνω ηγέτης και εξασφαλίζοντας πως όλοι είναι στην ίδια κατεύθυνση. Πρέπει να δουλεύεις το μυαλό σου το ίδιο σκληρά, όπως το κορμί σου και αξιοποίησα αυτό το χρόνο έτσι».

Για την απόκτηση του Μάλκολμ Μπρόγκντον από τους Μπακς ανέφερε: «Πάντα έλεγαν ότι ο Μάλκολμ θα ήταν ο ιδανικός Πέισερ! Πάντα ήθελα να παίξω μαζί του κι είμαι ενθουσιασμένος γι' αυτή την ευκαιρία!».

Τέλος, πρόσθεσε: «Μπορούμε να γίνουμε πολύ ξεχωριστοί. Στο χέρι μας είναι. Ο Σαμπόνις έγινε πολύ καλύτερος και ο Μάιλς έπρεπε να είναι στην καλύτερη αμυντική ομάδα φέτος. Είναι τρελό για μένα που ήταν κορυφαίος στις τάπες και δεν επιλέχθηκε».

 

NBA Τελευταία Νέα