Γκριν: «Ντροπή για το άθλημα τόση κουβέντα για τους διαιτητές» (vid)

Gazzetta team
Ο Ντρέιμοντ Γκριν είπε τα πράγματα με το όνομά τους μετά το δεύτερο παιχνίδι των Ουόριορς με τους Ρόκετς.

Η διαιτησία στο Game 1 «σήκωσε» πολλή συζήτηση, με την ομάδα του Χιούστον να έχει πολλά παράπονα και τα media να ρωτούν τις ομάδες για τις αποφάσεις και τα σφυρίγματα.

Μετά τη δεύτερη νίκη των Ουόριορς, ο Ντρέιμοντ Γκριν θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και τόνισε πως το επίκεντρο πρέπει να είναι το μπάσκετ.

«Νομίζω πως και οι δύο ομάδες καταλάβαν τι στο καλό συνέβη τις τελευταίες δύο ημέρες. Δεν μπορείς να κλείσεις τα μάτια σε τίποτα τη σήμερον ημέρα, με τα social media και όλα αυτά. Όλοι ήξεραν τι κουβέντα γίνεται για τη διαιτησία και τα σφυρίγματα. Κι οι δύο ομάδες βγήκαν κι έκαναν το παιχνίδι τους στο τέλος. Δεν έκαναν πολλά παράπονα για τις αποφάσεις των διαιτητών, ούτε εμείς. Είναι ντροπή για το άθλημα τόση κουβέντα για τη διαιτησία και τα φάουλ. Κανείς δεν μίλησε για τις στρατηγικές τις τελευταίες δύο ημέρες, όλα είχαν να κάνουν με τα σφυρίγματα. Θεωρώ πως κι οι δύο ομάδες βγήκαν στο δεύτερο ματς συγκεντρωμένες κι έκαναν αυτό που έπρεπε, πρέπει να δώσετε τα εύσημα και στις δύο ομάδες».