Σέλτικς-Πέισερς: Θα «λείπει» ο Ολαντίπο, θα «χορεύει» ο Ίρβινγκ! (vids)

Νίκος Καρφής
Σέλτικς-Πέισερς: Θα «λείπει» ο Ολαντίπο, θα «χορεύει» ο Ίρβινγκ! (vids)

bet365

Οι Σέλτικς... καθάρισαν τους Πέισερς με το νικητήριο καλάθι του Ίρβινγκ, με τον τραυματία Ολαντίπο να μην μπορεί να βοηθήσει. Αυτό είναι πολύ πιθανό να παίξει ρόλο και στα playoffs που έρχονται.

O Kάιρι Ίρβινγκ βρήκε το κενό στην άμυνα και... σκότωσε τους Πέισερς στη χθεσινή ματσάρα. Η Ιντιάνα εδώ και καιρό δεν έχει στη διάθεση της τον ηγέτη της, τον Βίκτορ Ολαντίπο και σίγουρα αυτό θα παίξει μεγαλύτερο ρόλο κατά τη διάρκεια των playoffs.

Σέλτικς και Πέισερς θα παίξουν κατά πάσα πιθανότητα στον πρώτο γύρο των playoffs και μένει να δούμε ποιος θα έχει το πλεονέκτημα έδρας.

Όλα στη μεγάλη σκηνή των playoffs οι Σέλτικς θα έχουν τον Ίρβινγκ και οι Πέισερς δεν θα έχουν τον Ολαντίπο. Αυτό το στοιχείο για πολλούς είναι ικανό να κρίνει τη σειρά στην postseason, ακόμα και αν οι Σέλτικς έχουν μειονέκτημα έδρας απέναντι στην Ιντιάνα. Ο ένας θα έχει τον ηγέτη του, ο άλλος θα παίξει χωρίς αυτόν.

Επιπλέον οι Σέλτικς έχουν πολύ πιο γεμάτο ρόστερ. Τον εξαιρετικό στην άμυνα Σμαρτ, τον Μπέινς για να αντικαταστήσει τον Μόρις, αλλά και τον Μπράουν που ακόμα δεν έχει κάνει αυτά που μπορειί. Σκεφτείτε και την εξαιρετική σύνθεση των Κελτών με Ίρβινγκ, Ροζίερ, Τέιτουμ, Μπράουν, Σμαρτ, Μόρις, Τάις και Χόρφορντ. Πολλές λύσεις για τον Στίβενς σε πολλές θέσεις.

Από την άλλη οι Πέισερς έχουν κερδίσει τον σεβασμό πολλών στη λίγκα με το πως έχουν καταφέρει να βρίσκονται τόσο ψηλά παρά την τεράστια απώλεια του Βίκτορ Ολαντίπο. ΣΣίγουρα τους αξίζει το χειροκρότημα.

Όμως στο ματς κόντρα στους Σέλτικς, η μπάλα ήταν αρκετή ώρα στα χέρια του Κόλισον, ο οποίος δεν ήξερε τι να την κάνει, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις πήρε σουτ καταδικασμένο να αποτύχει. Εκεί φάνηκε για άλλη μια φορά το κενό του Ολαντίπο.

Ο τραυματισμός του Ολαντίπο είναι πολύ πιθανό να παίξει τεράστια σημασία στα playoffs. Ο Βίκτορ είναι ένας από τους κορυφαίος clutch players στη λίγκα. Το έχει δείξει σε πολλές καταστάσεις που η μπάλα... καίει. Θες να έχεις στην ομάδα σου ένα παίκτη σαν αυτόν για να αντέχει στα δύσκολα.

Θα ήταν υπέροχο να απολαύσουμε μια μονομαχία μεταξύ Ολαντίπο και Ίρβινγκ στα playoffs. Όμως η απουσία του πρώτου δίνει ένα μικρό προβάδισμα στους Κέλτες. Γιατί στα ματς που θα είναι αίμα και άμμος, χρειάζονται παίκτες να το λέει η ψυχούλα τους, να βγαίνουν μπροστά στα δύσκολα. Και στο ρόστερ των Πέισερς κανείς δεν μπορεί να συγκριθεί με τον Ολαντίπο σε αυτόν τον τομέα.

Μπορεί να απέχουμε λίγες μέρες πριν την έναρξη των playoffs, όμως όλοι ξέρουν πως ο Uncle Drew δίνει ένα τεράστιο πλεονέκτημα στην ομάδα του Στίβενς, κάνοντας τους φαβορί για πρόκριση στον επόμενο γύρο.

 

NBA Τελευταία Νέα