Τα «πήρε» ο Ντουράντ με δημοσιογράφους: «Δεν σας εμπιστεύομαι, ωριμάστε»! (vid)

Κάτια Πετροπούλου
Ο Κέβιν Ντουράντ δεν άντεξε άλλο με τις φήμες που τον θέλουν στη Νέα Υόρκη και «ξέσπασε» στην Συνέντευξη Τύπου, μετά το ματς με τους Σπερς.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Το σενάριο που θέλει τον «KD» στους Νικς το καλοκαίρι, όταν και μένει ελεύθερος δηλαδή, όλο και φουντώνει, αλλά ο ίδιος θέλησε να βάλει ένα τέλος σε αυτό.

Ο 30χρονος φόργουορντ των Ουόριορς την... είπε στους δημοσιογράφους που ήταν στην αίθουσα με ψύχραιμο ύφος και τόνισε: «Δεν είναι απαραίτητο να μιλήσω γι' αυτό. Δεν σας εμπιστεύομαι. Δεν έχω τίποτα με τους Νικς. Δεν ξέρω ποιος έκανε trade τον Πορζίνγκις. Εγώ παίζω μπάσκετ. Έρχεστε όλοι εδώ κάθε μέρα και με ρωτάτε για τη free agency, ρωτάτε τους συμπαίκτες μου, ξεσηκώνετε τους φιλάθλους. Αφήστε μας να παίξουμε μπάσκετ, αυτό λέω μόνο. Και τώρα που δεν θέλω να σας μιλήσω, εγώ έχω το πρόβλημα. Ελάτε, ωριμάστε. Έρχομαι εδώ και δουλεύω κάθε μέρα, δεν προκαλώ προβλήματα. Παίζω ή προσπαθώ να παίξω σωστά, προσπαθώ να γίνω ο καλύτερος. Ποιο είναι το πρόβλημας; Τι σας έχω κάνει;».

Τότε κάποιος του είπε: «Δεν μίλαγες στα media», για να απαντήσει: «Ε και; Ποιος είσαι; Γιατί πρέπει να σου μιλήσω; Πες μου. Θα με βοηθήσει αυτό να κάνω τη δουλειά μου καλύτερα; Δεν ήθελα να μιλήσω».