Φοβερό video για τον Γιάννη: Έπαιζε 5 vs 1 τους Σέλτικς! (vid)

Φοβερό video για τον Γιάννη: Έπαιζε 5 vs 1 τους Σέλτικς! (vid)

Νίκος Καρφής
Φοβερό video για τον Γιάννη: Έπαιζε 5 vs 1 τους Σέλτικς! (vid)

bet365

Ένα εντυπωσιακό video δείχνει το πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τραβούσε συνεχώς πάνω του 3,4 ακόμα και 5 παίκτες, διαλύοντας την pick n roll άμυνα των Κελτών που είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της ομάδας.

Το έχουμε δει σε πολλά ματς και έγινε και στο προηγούμενο ματς των Μπακς με τους Σέλτικς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πλησίαζε τη ρακέτα και συνεχώς έπεφταν 3, 4 παίκτες ακόμα και όλη ομάδα πάνω του με αποτέλεσμα να ανοίγει χώρους για τους σουτέρ του Μιλγουόκι και να τους δίνει την μπάλα την κατάλληλη στιγμή για το ελεύθερο τρίποντο, ενώ μερικές φορές τελείωνε τη φάση μόνος του.

Όταν ο Greek Freak καλπάζει προς το αντίπαλο καλάθι δεν αντιμετωπίζεται με έναν ακόμα και με δύο παίκτες. Έτσι η αντίπαλη ομάδα αναγκάζεται να δίνει πολλά ελεύθερα σουτ στα ελάφια, αφού κλείνει πάνω στην διείσδυση του σχεδόν όλη η πεντάδα.

Λόπεζ, Μπρόγκντον, Μπλέντσο, Μίντλετον και ΝτιΒιτσέντζο σουτάρουν καλά πίσω από τη γραμμή και έτσι εκμεταλλεύονται με τον καλύτερο τρόπο τις πάσες του Γιάννη που απορροφά όλη την πίεση για να κάνει πιο εύκολη τη ζωή στους συμπαίκτες του.

Στο παιχνίδι με τους Κέλτες έκανε... σμπαράλια την pick n roll άμυνα που χρησιμοποιεί ο Στίβενς, δείχνοντας πως δεν τον κάνουν... καλά ούτε 5 άτομα!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα