Ντίβατς: «Το μέλλον του Παπαγιάννη είναι στο ΝΒΑ!» (gTV)

Ντίβατς: «Το μέλλον του Παπαγιάννη είναι στο ΝΒΑ!» (gTV)

bet365

Ο αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής των Σακραμέντο Κινγκς, Βλάντε Ντίβατς, μίλησε στην κάμερα του gTV για τους Κώστα Κουφό και Γιώργο Παπαγιάννη, τονίζοντας ότι το μέλλον του δεύτερου είναι στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

Ο 50χρονος Σέρβος αγωνίστηκε 16 χρόνια στο ΝΒΑ (έξι απ' αυτά στο Σακραμέντο) και ουσιαστικά έδειξε τον δρόμο στους ευρωπαίους παίκτες των επόμενων γενεών προς τον μαγικό κόσμο, καθώς την εποχή που πρωτοπέρασε τον Ατλαντικό, είναι ζήτημα αν αγωνιζόντουσαν 5 ευρωπαίοι στο ΝΒΑ.

Πλέον, είναι ο VP και ο GM των Κινγκς και ήταν αυτός που πίστεψε στο ταλέντο και τα προσόντα του Γιώργου Παπαγιάννη, καθώς τον επέλεξε στο Νο. 13 του ντραφτ του 2016 (υψηλότερο lottery pick στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ, πάνω κι απ' τον Γιάννη Αντετοκούνμπο) και απ' ό,τι φάνηκε από τις δηλώσεις του στην κάμερα του gTV, ακόμη τον πιστεύει. Δυστυχώς, όμως, δεν πίστεψε ποτέ τον Έλληνα νεαρό σέντερ ο προπονητής των Κινγκς, Ντέιβ Γιέργκερ, όπως θα διαβάσετε σε αναλυτικό ρεπορτάζ μέσα στις επόμενες ημέρες.

 

NBA Τελευταία Νέα