Το ιστορικό ρεκόρ του Ουέστμπρουκ (vid)

Φώτης Καρακούσης
Το ιστορικό ρεκόρ του Ουέστμπρουκ (vid)

bet365

Απίστευτο ρεκόρ από τον Ράσελ Ουέστμπρουκ με τον ηγέτη των Θάντερ να γίνεται ο τέταρτος στην ιστορία του NBA που έφτασε τα 100 triple double.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Μπεσίκτας - Μπάγερν αν σημειωθούν τα περισσότερα γκολ στο 1ο ημίχρονο της αναμέτρησης! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η αλήθεια είναι πως έχουμε γράψει πολλά για τον τεράστιο αυτόν παίκτη, αλλά δεν φταίμε εμείς, ο ίδιος μας αναγκάζει. Και μας αναγκάζει γιατί αυτά που πετυχαίνει στο παρκέ δεν έχουν ξαναγίνει από κανέναν. Ο λόγος φυσικά για τον Ράσελ Ουέστμπρουκ που δεν σταματά να γράφει ιστορία. Ο ηγέτης των Θάντερ έφτασε κόντρα στους Χοκς τον αδιανόητο αριθμό των 100 triple double κάτι που στο παρελθόν έχουν κάνει μόλις 3 πριν από αυτόν. Συγκεκριμένα πρώτος είναι ο Όσκαρ Ρόμπερτσον με 181, ακολουθεί ο Μάτζικ Τζόνσον με 138 και τρίτος είναι ο Τζέισον Κιντ με 107.

Ο Ουέστμπρουκ είχε σε 35 λεπτά συμμετοχής 32 πόντους με 12/20 δίποντα και 8/10 βολές, ενώ δεν επιχείρησε ούτε ένα τρίποντο. Επίσης κατέβασε 12 ριμπάουντ, έδωσε επίσης 12 ασίστ και έκανε και 1 κλέψιμο. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την εμφάνιση που έγραψε ιστορία.

 

NBA Τελευταία Νέα