Πόποβιτς: «Λες μ@λ@κίες!», Μαλόουν: «Κι εγώ σ' αγαπώ Ποπ!» (vid)

Gazzetta team
Πόποβιτς: «Λες μ@λ@κίες!», Μαλόουν: «Κι εγώ σ' αγαπώ Ποπ!» (vid)

bet365

Ο Μάικλ Μαλόουν εκθείαζε τον Νίκολα Γιόκιτς για την τρομερή του εμφάνιση κόντρα στους Σπερς και ο Γκρεγκ Πόποβιτς του φώναξε πως αυτά που λέει είναι... μ@λ@κιες.

Ο Νίκολα Γιόκιτς έκανε εκπληκτική εμφάνιση (28 πόντοι, 11 ριμπάουντ, 11 ασίστ) κόντρα στους Σπερς, κάτι που ανάγκασε τον Μάικλ Μαλόουν να τον εκθειάσει μετά το τέλος του ματς. 'Ολα αυτά πριν εμφανιστεί ο Πόποβιτς και τονίσει πως όλα αυτά που λέει είναι μ@λ@κίες! Βέβαια αυτό το είπε αστειευόμενος, καθώς περνούσε από πίσω και ήθελε να τραβήξει την προσοχή. Κλασικός Πόποβιτς!

«Αν κοιτάξεις τους αριθμούς του, αυτό το παιδί πρέπει να είναι All Star. Πρέπει να βρίσκεται στην κουβέντα για το βραβείο του MVP. Είναι ένας από τους καλύτερους all around παίκτες του πρωταθλήματος, ένας από τους κορυφαίους παίκτες της λίγκας αυτή τη στιγμή. Το έχει αποδείξει αυτό απέναντι στους καλύτερους παίκτες και τις καλύτερες ομάδες. Σε κάποιο σημείο, τόσο αυτός όσο και η ομάδα πρέπει να κερδίσουν τον σεβασμό που μας αξίζει. Αυτή τη στιγμή δε συμβαίνει κάτι τέτοιο» ανέφερε ο προπονητής των Νάγκετς πριν την επική απάντηση του Πόποβιτς.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Δείτε τι έγινε

 

NBA Τελευταία Νέα