«Ο Τζάκσον είχε τον Τζόρνταν, δεν ξέρω ποιο ήταν το... πρόβλημα»!

Γιάννης Σταυρουλάκης
Ο Στιβ Κερ έφτασε τις 250 νίκες στην καριέρα του σε χρόνο... ρεκόρ και σχολίασε με γλαφυρό τρόπο το γεγονός ότι ξεπέρασε την επίδοση του Φιλ Τζάκσον!

Η αναμέτρηση των Ουόριορς με τους Σπερς είχε ιδιαίτερη σημασία για τον Στιβ Κερ καθώς ο κόουτς των πρωταθλητών του ΝΒΑ έφτασε τις 250 νίκες σε 302 αγώνες, νωρίτερα από κάθε άλλον προπονητή στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη. Η προηγούμενη καλύτερη επίδοση ανήκε στον Φιλ Τζάκσον, ο οποίος έφτασε στο συγκεκριμένο milestone έπειτα από 346 αγώνες στην καριέρα του.

Ατρόμητος Αθηνών - Ολυμπιακός Με αξεπέραστο Live Στοίχημα!

«Για όνομα του Θεού, εκείνος είχε τον Μάικλ Τζόρνταν! Επομένως δεν μπορώ να ξέρω ποιο ήταν το πρόβλημά του» σχολίασε αστειευόμενος ο Κερ, ο οποίος αναδείχτηκε Κόουτς της Χρονιάς στο ΝΒΑ το 2016.

«Έχουμε περάσει 3μιση υπέροχα χρόνια κι ελπίζω να έλθουν ακόμα καλύτερες στιγμές. Ο κόουτς Κερ έχει περάσει μια συγκεκριμένη ταυτότητα στην ομάδα, έχει δημιουργήσει μια συγκεκριμένη κουλτούρα γύρω από τον οργανισμό. Ξέρει καλύτερα από τον καθένα τον τρόπο που θα μας κάνει να βγάλουμε καλύτερη εικόνα στο γήπεδο» εξήγησε από την πλευρά του ο Στεφ Κάρι.