Σέλτικς - Νικς 103-73

Gazzetta team
Σέλτικς - Νικς 103-73

bet365

Επίδειξη δύναμης από τους Σέλτικς με τους Κέλτες ακόμα και χωρίς τον Ίρβινγκ να κάνουν πλάκα κόντρα στους Νικς επικρατώντας με το εμφατικό 103-73.

Το Book of Ra Deluxe, ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια των τελευταίων ετών, έφτασε στην Sportingbet.gr! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Κάποιοι ίσως να περίμεναν πως χωρίς τον Ίρβινγκ οι Σέλτικς θα μπορούσαν να κινδυνέψουν από τους Νικς στη Βοστώνη. Όσοι το περίμεναν πάντως διαψεύστηκαν πανηγυρικά, καθώς οι Κέλτες έκαναν επίδειξη δύναμης συντρίβοντας τους αντιπάλους τους με 103-73. Μια νίκη που τους φέρνει στο 37-15, με τους αντιπάλους τους να πέφτουν στο 23-29 και να κινδυνεύουν να μείνουν εκτός playoffs για ακόμα μία χρονιά.

Όσον αφορά το ματς μόνο και μόνο που βλέπει κανείς την διαφορά, δεν μπορεί να κάτσει να ασχοληθεί, καθώς η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν τεράστια. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Μόρις που έφτασε τους 20 πόντους και τον ακολούθησαν οι Ροζιέ με 17, Τέιτουμ με 15 και Χόρφορντ, Μπράουν με 14. Για τους ηττημένους που σήμερα πραγματοποίησαν τραγική εμφάνιση ο Καντέρ ήταν εξαιρετικός με 17 πόντους και ισάριθμα ριμπάουντ, ο Πορζίνγκις θετικός με 16 και μετά το χάος.

 

NBA Τελευταία Νέα