Aστράφτει και βροντά η Οκλαχόμα!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Aστράφτει και βροντά η Οκλαχόμα!

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα ταξιδεύει στο ΝΒΑ και παίζει τα ρέστα του στις νίκες των Θάντερ και των Ράπτορς.

Γεια σας φίλοι μου!

Ήρθε η ώρα για το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου, δηλαδή το ΝΒΑ.

Ο γερο-Γιοβάισα ήταν αφήνει για λίγο την Euroleague και ταξιδεύει στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού. Τα ξενύχτια για να παρακολουθώ τον Γιάνναρο, τον ΛεΜπρόν, τον Κάρι , τον Χάρντεν, τον Ουέστμπρουκ και όλους τους άλλους αστέρες είναι αμέτρητα και έτσι προτίμησα να δοκιμάσω και τις προβλέψεις μου.

Online στοίχημα με προσφορές* για όλους τους παίκτες, υψηλές αποδόσεις & live alerts (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Μπορεί να έχει μόνο τέσσερα ματς τα ξημερώματα της Τετάρτης, όμως τα δύο από αυτά έχουν μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Η Οκλαχόμα υποδέχεται τους Μπλέιζερς. Ουέστμπρουκ, Τζορτζ και Καρμέλο εναντίον ΜακΚόλουμ, αφού ο Λίλαρντ δεν θα αγωνιστεί. Ωραίο ματσάκι αλάνια μου. Οι Θάντερ είναι μεταμορφωμένοι προς το καλύτερο τον τελευταίο καιρό και αρχίζουν να βλέπουν την… τέταρτη θέση και το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs.

H παρέα του Ουέστμπρουκ έχει 7 νίκες και 3 ήττες στα τελευταία 10 ματς, ενώ στις 11 τελευταίες εντός έδρα αναμετρήσεις έχει ρεκόρ 8-3. Το Πόρτλαντ δύσκολα καταθέτει τα όλα εκτός έδρας, όμως κόντρα στην ανεβασμένη Οκλαχόμα τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Έτσι θα σας κεράσω τα πρώτα σφηνάκια στην έξοδο με τον άσσο των Θάντερ με -7.5. Η απουσία του Λίλαρντ θα είναι καθοριστική.

Νόμιμο στοίχημα με δυνατότητα Cash-Out*, live streaming* και καθημερινές προσφορές* (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η δυάδα θα κλείσει με το Ράπτορς-Χιτ. Σε τρομερή φόρμα οι Ράπτορς που βρίσκονται στην δεύτερη θέση της Ανατολής και έχουν μετατρέψει το Τορόντο σε… απόρθητο κάστρο, αφού έχουν μόλις μια ήττα φέτος. Το ρεκόρ τους (14-1) λέει πολλά, ενώ θα πρέπει να δει κάποιος και το 8-2 στα τελευταία 10 παιχνίδια. Μπορεί οι Χιτ να προέρχονται από 4 σερί νίκες, όμως στον Καναδά θα χρειαστούν κάτι παραπάνω από θαύμα για να μην φύγουν με σκυμμένο το κεφάλι. Μου αρέσει ο άσσος με -6.5 (1.91) και σας προτρέπω να με εμπιστευτείτε.

Πέρασε η ώρα, σας αφήνω φίλοι μου. Ελπίζω να πάμε όλοι μαζί στο ταμείο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα