«Μάχη» τριών αθλητικών εταιριών για την... υπογραφή του Γιάννη!

«Μάχη» τριών αθλητικών εταιριών για την... υπογραφή του Γιάννη!

Νίκος Καρφής
«Μάχη» τριών αθλητικών εταιριών για την... υπογραφή του Γιάννη!

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι περιζήτητος στην αγορά του ΝΒΑ, αφού η Nike, η Adidas και η Li-Ning θα δώσουν μεγάλη μάχη για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Πρώτο τραπέζι Vista! Με ανανεωμένη πλατφόρμα και νέο mobile site. (21+)!

Οι μετοχές του Γιάννη Αντετοκούνμπο παρουσιάζουν συνεχώς limit up, κάτι που δεν αφήνει αδιάφορο κορυφαίες αθλητικές εταιρίες.

Σύμφωνα με το ESPN, ο Greek Freak έχει δεχθεί κρούση από την Adidas και την κινέζικη Li-Ning για να αλλάξει... στέγη και να αφήσει τη Νike με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.

Παρόλα αυτά η Nike δεν θέλει να τον χάσει και σίγουρα θα τον διεκδικήσει μέχρι τέλους, ενώ διατηρεί το δικαίωμα να ισοφαρίσει οποιαδήποτε προσφορά και να τον κρατήσει στο ρόστερ της.

Μπορεί η Adidas αυτή τη στιγμή να έχει το πλεονέκτημα, λόγω και της όμορφης έκπληξης που του έκανε όμως όλα εξαρτώνται από την τελική απόφαση του Έλληνα φόργουορντ. Πάντως η adidas σίγουρα θα του προσφέρει πολύ παραπάνω από 6 εκατ. δολάρια, ένα ποσό που παίρνει τώρα ο πιο ακριβοπληρωμένος Ευρωπάιος στην ιστορία της, Κρίσταπς Πορζίνγκις. Συγκεκριμένα τo ποσό που αναμένεται να πάρει ο Human Alphabet σε όποια εταιρεία και αν υπογράψει ανέρχεται στα 10.000.000 ευρώ.

 

NBA Τελευταία Νέα