Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τους Κλίπερς, αφού μετά των Κινγκς επικράτησαν και τους Τίμπεργουλβς με 96-115 στη Μινεσότα.
Η ομάδα από το Λος Άντζελες ήταν κυρίαρχη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και έχοντας τον Λέοναρντ σε εξαιρετικό βράδυ που σκόραρε 41 πόντους, (9/19 δίποντα, 5/11 τρίποντα, 8 ριμπάουντ, 2 ασίστ), πήραν το «διπλό» από τον Έντουαρντς και την παρέα του.
Πέραν του Λέοναρντ, από τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε και ο Κόλινς που σκόραρε 15 πόντους, με 4 ριμπάουντ, ενώ για τους γηπεδούχους, κορυφαίος ήταν ο Έντουαρντς με 23 πόντους και ο Ράντλ με 17π. και 8 ριμπάουν.
Οι Τίμπεργουλβς υπέπεσαν στην 6η θέση της Δύσης με ρεκόρ 34-22, ενώ στον αντίποδα οι Κλίπερς ανέβηκαν στην 9η θέση με 25-27.
Τα δωδεκάλεπτα: 19-23, 42-54, 59-80, 96-115.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
