Σπερς - Νικς 134-132: Μεγάλη νίκη για το Σαν Αντόνιο, ανησυχία για Γουεμπανιάμα

Δημήτρης Οικονόμου
Ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα έχασε το τελευταίο κομμάτι της αναμέτρησης των Σπερς με τους Νικς, με τους πρώτους να παίρνουν σημαντική νίκη με 134-132.

Οι Σπερς (23-10) επικράτησαν των Νικς (24-9) στο Σαν Αντόνιο με 134-132, χωρίς να χαίρονται απόλυτα τη νίκη τους, αφού ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα αποχώρησε από το παρκέ τραυματίας με 11 λεπτά να απομένουν.

Ο σταρ των Σπερς μέτρησε 31 πόντους, 13 ριμπάουντ σε 24 λεπτά αλλά βγήκε από το ματς με έναν τραυματισμό στο πόδι και θα φανεί πόσο θα τον κρατήσει εκτός.

Gazzetta Awards 2025: Ψήφισε τους κορυφαίους της χρονιάς
gazzetta awards

Στα του παιχνιδιού, ο Τζέιλεν Μπράνσον με ένα μεγάλο τρίποντο ισοφάρισε στους 126, με 26.1'' για το τέλος. Οι Σπερς όμως αποδείχθηκαν ψύχραιμοι στις βολές, ο Μπράνσον πήρε ξανά την ευθύνη αλλά αστόχησε με το σκορ στο 128-126 και το μόνο που κατάφεραν οι Νικς ήταν να μειώσουν στο τελικό 134-132.

 

Ο Ζούλιαν Τσαμπάνιε σκόραρε 36 για τους Σπερς, προσπερνώντας στην παραγωγή και τον Γουέμπι. Ο ΝτιΆρον Φοξ ακολούθησε με 26 και 7 ασίστ, ενώ για τους ηττημένους, ο Τζέιλεν Μπράνσον σκόραρε 29 με 8 τελικές πάσες.

Τα δωδεκάλεπτα: 36-45, 63-73, 93-102, 134-132

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.