Σέλτικς - Λέικερς 126-105: Πάρτι στη Βοστώνη χωρίς Ντόντσιτς, ΛεΜπρόν

Δημήτρης Οικονόμου
Λούκα Ντόντσιτς και ΛεΜπρόν Τζέιμς πήραν απουσία, με τους Σέλτικς να επικρατούν άνετα των Λέικερς με 126-105 στη Βοστώνη.

Ντέρμπι περιμέναμε στο μεγαλύτερο rivalry του NBA, αλλά οι Σέλτικς (14-9) εκμεταλλεύτηκαν τις απουσίες των Λέικερς (16-6) και έστησαν πάρτι στη Βοστώνη, επικρατώντας με 126-105.

Ο Λούκα Ντόντσιτς ήταν απών για δεύτερο συνεχόμενο ματς, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς επίσης έμεινε ντυμένος με πολιτικά και οι Σέλτικς πανηγύρισαν άνετη νίκη, με τον Τζέιλεν Μπράουν να σκοράρει 30 πόντους, μαζί με 8 ριμπάουντ και 8 ασίστ.

Σε ένα ματς που ξέφυγε από νωρίς, αφού οι Σέλτικς προηγήθηκαν με 22 στο δωδεκάλεπτο (39-17) και δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο έκτοτε. Πέραν του εκπληκτικού Τζέιλεν Μπράουν, άλλους 19 με 5/10 τρίποντα προσέθεσε για τους Σέλτικς ο Ντέρικ Γουάιτ, με τους Κέλτες να έχουν συνολικά 24/45 από την περίμετρο και να απλοποιούν την υπόθεση νίκη.

 

Για τους Λέικερς διασώθηκε άλλη μια φορά ο εκπληκτικός Όστιν Ριβς, που μέτρησε 36 πόντους με 6/10 δίποντα, 3/8 τρίποντα, 8 ασίστ για 4 λάθη.

Τα δωδεκάλεπτα: 39-17, 69-46, 97-82, 126-105

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.