Χαλιμπέρτον: «Νιώθω καλά που φοράω ξανά δύο παπούτσια»
Ο Ταϊρίς Χαλιμπέρτον ήταν ο μεγάλος άτυχος των τελικών του NBA. Ο σούπερ σταρ των Ιντιάνα Πέισερς πάλεψε για το δαχτυλίδι, αλλά υπέστη ρήξη αχιλλείου στο Game 7.
Φυσικά ο δρόμος της επιστροφής του είναι μακρύς, αλλά ο ίδιος έστειλε το πρώτο χαρμόσυνο μήνυμα μέσω twitter. Και ο λόγος είναι ότι ξαναφόρεσε και τα δύο του παπούτσια.
«Νιώθω καλά που φοράω ξανά δύο παπούτσια» ανέφερε ο Χαλιμπέρτον, μαρτυρώντας έτσι και την ταλαιπωρία όλο αυτό το διάστημα με τον τραυματισμό του στον αχίλλειο.
Το tweet του Χαλιμπέρτον
Feels good to have 2 shoes on again🙏🏽💙 pic.twitter.com/OU4gH8uDFw
— Tyrese Haliburton (@TyHaliburton22) August 14, 2025
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.