ΛεΜπρόν: Ο μάνατζερ του αποκάλυψε πως θα είναι free agent το καλοκαίρι

ΛεΜπρόν: Ο μάνατζερ του αποκάλυψε πως θα είναι free agent το καλοκαίρι

Νίκος Καρφής
Λεμπρόν Τζέιμς

bet365

O μάνατζερ του ΛεΜπρόν Τζέιμς έκανε την αποκάλυψη για το μέλλον του πελάτη του.

Πριν από λίγο καιρό ο Shams Charania, είχε τονίσει πως οι «Λιμνάνθρωποι» είναι διατεθειμένοι να επιλέξουν στο NBA Draft τον Μπρόνι Τζέιμς ώστε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς να ζήσει το όνειρό του και να παίξει με τον γιο του.

Στη συνέχεια ο Μπράιαν Γουίντχορστ (δημοσιογράφος του ESPN και πολύ καλός φίλος του King James) ανέφερε πως ο Βασιλιάς σκοπεύει να κάνει opt out στο συμβόλαιο του και να μείνει ελεύθερος.

Και τώρα έρχεται ο μάνατζερ του ΛεΜπρόν Τζέιμς, Ριτς Πολ για να το επιβεβαιώσει. Σύμφωνα λοιπόν με τον ατζέντη του King James, ο σταρ των Λέικερς θα είναι free agent το καλοκαίρι.

Ο ΛεΜπρόν μπορεί να μείνει ελεύθερος για να διαπραγματευτεί μικρότερο συμβόλαιο και να δει που θα καταλήξει ο γιος του. Αν ο ΛεΜπρόν κάνει χρήση της player option και μείνει στο LA, θα καρπωθεί 51.4 εκατ. δολάρια για τη νέα σεζόν.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα