Έντουαρντς για τη μυθική εμφάνιση του Γιόκιτς: «Απλώς γελάω, είναι το μόνο που μπορώ να κάνω» (vid)

Εντουαρντς

bet365

Ο Νίκολα Γιόκιτς πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις ever σε play off και ο Άντονι Έντουαρντς παραδέχθηκε πως ο Σέρβος σέντερ είναι ο καλύτερος παίκτης στο ΝΒΑ.

Ο Νίκολα Γιόκιτς είναι η απάντηση σε κάθε ερώτηση που αφορά τη νίκη των Νάγκετς στο Game 5 της ημιτελικής σειράς με τους Τίμπεργουλβς, σφραγίζοντας το 3-2 των περσινών πρωταθλητών.

Ο Σέρβος σέντερ παρέλαβε το τρίτο MVP από τον κομισάριο της λίγκας, Άνταμ Σίλβερ και γέμισε τη στατιστική του στο 111-97 επί της Μινεσότα με 40 πόντους, 13 ασίστ και επτά ριμπάουντ, δίχως να κάνει λάθος!

Από την άλλη πλευρά, ο Άντονι Έντουαρντς έμεινε στους 18 πόντους με 5/15 σουτ και ακολούθως, ρωτήθηκε για την απόδοση του Νίκολα Γιόκιτς.

«Απλώς γελάω. Είναι το μόνο που μπορώ κάνω. Δεν μπορώ να τρελαθώ… Ξέρω ότι είναι ο MVP. Είναι ο καλύτερος παίκτης στο ΝΒΑ. Το απέδειξε στα τελευταία τρία παιχνίδια. Ήταν ξεχωριστός απόψε. Πρέπει να του δώσω τα credits» εξήγησε ο «Ant».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα