Πέλικανς - Λέικερς 106-110: Λεμπρόν και Ντέιβις άλωσαν τη Νέα Ορλεάνη και πήραν το εισιτήριο για τα play off! (vid)

bet365

Οι Λος Άντζελες Λέικερς επικράτησαν μέσα στη Νέα Ορλεάνη των Πέλικανς με 110-106 και πήραν το εισιτήριο των play off όπου θα αντιμετωπίσουν τους Ντένβερ Νάγκετς.

Με την τριάδα Λεμπρόν, Ντέιβις και Ράσελ να αναλαμβάνει δράση στο «Smoothie King Center» της Νέας Ορλεάνης, οι Λέικερς ήταν οι μεγάλοι νικητές του πρώτου αγώνα για τα play in!

Μπορεί να μην είχαν το αβαντάζ της έδρας ωστόσο δεν... θέλησαν να μπλέξουν σε ένα ματς «do or die» και φρόντισαν να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην postseason του ΝΒΑ όπου θα βρουν στο δρόμο τους, τους Ντένβερ Νάγκετς σε ένα... remake των περσινών τελικών της Δύσης όπου ο Γιόκιτς και η παρέα του είχαν «σκουπίσει» τους Λέικερς με 4-0.

Αν μη τι άλλο παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον το «match up» στον α' γύρο των play off για το οποίο «φρόντισε» ο Λεμπρόν Τζέιμς έχοντας 23 πόντους, 9 ριμπάουντ, 9 ασίστ, 3 κλεψίματα, 2 τάπες και 2 λάθη σε 41 λεπτά συμμετοχής. Και... δεν ήταν μόνος του.

Ο Άντονι Ντέιβις είχε ένα «γεμάτο» double double με 20 πόντους και 15 ριμπάουντ, ενώ ο Ντ' Άντζελο Ράσελ πρόσθεσε με τη σειρά του 21 πόντους με 5/11 τρίποντα και 6 τελικές πάσες. «Διψήφιος» για τους Λέικερς, ήταν επίσης ο Όστιν Ριβς με 16 πόντους, 6 ασίστ και 5 ριμπάουντ, ενώ άλλων 13 πόντους με 5/6 εντός παιδιάς πρόσθεσε ο Ρούι Χατσιμούρα.

Στον αντίποδα οι Πέλικανς δεν... αποχαιρέτησαν τη συνέχεια της σεζόν καθώς θα έχουν άλλη μια ευκαιρία για να «κόψουν» στην 8η θέση το νήμα των play offs στο δεύτερο ματς του Play In. Ειδικά εάν έχουν και πάλι τον Ζάιον Γουίλιαμσον στην ίδια... ημιάγρια κατάσταση. Ο παίκτης των Πέλικανς τελείωσε το ματς με 40 πόντους έχοντας 17/26 δίποντα, 6/9 βολές, 11 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Την ίδια ώρα άλλοι πέντε συμπαίκτες του ήταν διψήφιοι και δη οι Μέρφι (12π.), Ινγκραμ (11π.), Τζόουνς )10π.), Νανς (10π.) και Αλβαράδο (10π., 7ασ.) Στα ρηχά έμεινε ο ΜακΚόλουμ καθώς είχε 9 πόντους με μόλις 1/9 τρίποντα.

Τα δωδεκάλεπτα: 34-26, 50-60, 76-83, 106-110.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα