Έντουαρντς: «Όταν ένας παίκτης σουτάρει περισσότερες βολές από ό,τι ολόκληρη η ομάδα είναι σκληρό»

Έντουαρντς: «Όταν ένας παίκτης σουτάρει περισσότερες βολές από ό,τι ολόκληρη η ομάδα είναι σκληρό»

Εντουαρντς

bet365

Στις βολές των Λέικερς και συγκεκριμένα του Άντονι Ντέιβις στάθηκε ο Άντονι Έντουαρντς μετά την ήττα των Τίμπεργουλβς με 120-109.

Ο Άντονι Ντέιβις ολοκλήρωσε μια βραδιά καριέρας όσον αφορά το ριμπάουντ και οδήγησε τους Λέικερς στην επικράτηση επί των Τίμπεργουλβς. Ωστόσο ο Άντονι Έντουαρντς τα έβαλε με τη διαιτησία και κυρίως τον τρόπο με τον οποίο σφυρίζουν τους Τίμπεργουλβς.

«Είναι σκληρό. Είναι σκληρό κάθε νύχτα που δεν παίρνουμε βολές όπως η αντίπαλη ομάδα. Όταν ένας παίκτης σουτάρει περισσότερες βολές από ό,τι ολόκληρη η ομάδα είναι σκληρό. Δύσκολο να ανταγωνιστείς. Θέλεις να ανταγωνιστείς και κάθε φορά που έχουν την μπάλα μας σφυρίζουν φάουλ και πηγαίνουν στις βολές. Δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω» ανέφερε ο Έντουαρντς σχετικά με το παιχνίδι απέναντι στους Λέικερς.

Η αναφορά του έχει να κάνει με τον Άντονι Ντέιβις. Ο σέντερ των «λιμνανθρώπων» σκόραρε 27 πόντους με 9/13 βολές, την ώρα που οι Τίμπεργουλβς είχαν συνολικά 11/13, με τον Έντουαρντς να σουτάρει 3/4. Κάτι που φάνηκε πως ενόχλησε πάρα πολύ τον σταρ των Τίμπεργουλβς, την ώρα που στην ομάδα υπάρχουν συνεχή παράπονα για τη διαιτησία. Μόλις χθες ανακοινώθηκε το πρόστιμο που καλείται να πληρώσει ο Ρούντι Γκομπέρ, ο οποίος έκανε νεύματα χρηματισμού προς τους διαιτητές στην αναμέτρηση των Τίμπεργουλβς με τους Καβαλίερς.

 

NBA Τελευταία Νέα