Ο Ντουράντ ξέσπασε για τους φιλάθλους: «Μας βλέπουν σαν ζώα σε τσίρκο, όχι σαν ανθρώπους»

Νίκος Καρφής
Κέβιν Ντουράντ

bet365

O Kέβιν Ντουράντ ξέσπασε για το σκηνικό πριν το ματς των Σανς με τους Μάβερικς.

Μόλις πήγε να πατήσει παρκέ ο Κέβιν Ντουράντ πριν το ματς των Μάβερικς με τους Σανς, άκουσε δύο φιλάθλους του Ντάλας να τον αποκαλούν «σκ@λα». Aμέσως πήγε προς την πλευρά τους για να ζητήσει τον λόγο.

Ένας security πήγε να βγάλει τους φιλάθλους από το γήπεδο, αλλά ο Ντουράντ του είπε να μην το κάνει και πρόσθεσε πως θα πρέπει να συμπεριφέρονται σαν ενήλικες. Όμως τα πράγματα δεν έμειναν εκεί, καθώς ο KD ξέσπασε και δικαιολογημένα σε δηλώσεις που έκανε μετά το ματς.

«Σαν να μην μας βλέπουν σαν ανθρώπους μερικές φορές, οπότε όταν έχεις την ευκαιρία να κάνεις σαφές σε κάποιον για το πώς αισθάνεσαι πολύ γρήγορα, τότε κάνουν πίσω. Για αυτούς είμαστε ζώα σε τσίρκο. Είμαστε διασκεδαστές, δεν είμαστε αληθινοί άνθρωποι. Το καταλαβαίνω. Ξέρω ότι κάποιοι άνθρωποι θέλουν να βρεθούν κοντά στα ζώα στον ζωολογικό κήπο, το κάνουν κιόλας. Όταν μας πλησιάζουν όμως, καταλαβαίνουν ότι είμαστε άνθρωποι κι εμείς. Και πρέπει να μας συμπεριφέρονται έτσι.

Θα μπορούσα να τους πετάξω εκτός γηπέδου. Με είπαν σκ@λα. Δεν με πλήγωσαν. Δεν προσπάθησαν να με βλάψουν σωματικά. Αλλά ήθελα να μείνουν και να τους κάνω να σκεφτούν αυτό που έκαναν. Με αποκάλεσαν σκ@λα ενώ έμπαινα στο παρκέ και ήμουν πλάτη. Ο κόσμος το κάνει αυτό, με φωνάζει δειλό, σκ@λα όταν είμαι γυρισμένος πλάτη.

Εγώ δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Θα χαλάσει όλα αυτά που έχω χτίσει. Υπάρχουν καλύτεροι τρόποι να μιλάς στον κόσμο, να τραβήξεις την προσοχή του, να πιάσεις κουβέντα από το να τον βρίσεις. Θα μπορούσα και τώρα να τους πετάξω έξω, να τους απαγορευτεί η είσοδος στο γήπεδο για καιρό, αλλά ήθελα να με δουν να παίζω», ήταν τα λόγια του.

Το τελευταίο διάστημα στο ΝΒΑ υπάρχουν και άλλα περιστατικά που οι φίλαθλοι ξεπερνούν τα όρια με τον τρόπο που μιλούν και προκαλούν τους παίκτες.

 

NBA Τελευταία Νέα