Βεζένκοβ: Οι καλύτερες στιγμές από το ρεκόρ καριέρας στο ΝΒΑ (vid)

Βεζένκοβ: Οι καλύτερες στιγμές από το ρεκόρ καριέρας στο ΝΒΑ (vid)

Νίκος Καρφής
Ο Βεζένκοβ

bet365

Aπολαύστε τις καλύτερες στιγμές από το ρεκόρ καριέρας του Βεζένκοβ στο ΝΒΑ.

Μπορεί οι Κινγκς να μην κατάφεραν να επικρατήσουν των Κλίπερς του εντυπωσιακού Λέοναρντ, ωστόσο ο Σάσα Βεζένκοβ έκανε ένα εξαιρετικό ματς που σίγουρα μπορεί να γίνει η βάση για τα επόμενα.

Ο Βούλγαρος φόργουορντ τελείωσε την αναμέτρηση με 13 πόντους, κάνοντας ρεκόρ καριέρας στο σκοράρισμα, αφού προηγούμενη κορυφαία επίδοση του στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ ήταν οι 11. Ο πρώην MVP της Euroleague με τη φανέλα του Ολυμπιακού, βρήκε 9 πόντους από το τρίποντο, εκεί όπου είχε 3/5. Μάλιστα και τα τρία τρίποντα του ήταν catch n' shoot, δηλαδή ο αγαπημένους του τρόπος. Τι' χες Σάσα, τι' χα πάντα. Δίχως ντρίμπλα, την παίρνει και την μπουμπουνάει!

Ο Μάικ Μπράουν τον άφησε στο παρκέ περισσότερα από κάθε άλλο ματς, δηλαδή 24.5 λεπτά και τον εμπιστεύτηκε. Επιπλέον κατέβασε 5 ριμπάουντ, ενώ είχε 4/6 σουτ στην αναμέτρηση. Κερδίζει πόντους ο Σάσα ενόψει των επόμενων παιχνιδιών.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα