Μπρουκς: Αποβλήθηκε σε πέντε λεπτά, χτύπησε τον Τάις στην... ευαίσθητη περιοχή (vids)

Μπρουκς: Αποβλήθηκε σε πέντε λεπτά, χτύπησε τον Τάις στην... ευαίσθητη περιοχή (vids)

Ο Ντίλον Μπρουκς.

bet365

Ο Ντίλον Μπρουκς αποβλήθηκε μετά από (μόλις) πέντε λεπτά στο φιλικό των Χιούστον Ρόκετς με τους Ιντιάνα Πέισερς, αφού χτύπησε τον Ντάνιελ Τάις στη βουβωνική χώρα.

Ο Ντίλον Μπρουκς τα κατάφερε ξανά. Και αποκάλεσε τον εαυτό του ως «Ντίλον ο κακός». Ο κάτοχος του χάλκινου μεταλλίου με τον Καναδά στο πρόσφατο Mundobasket 2023 αγωνίστηκε μόλις για πέντε λεπτά στο φιλικό προετοιμασίας των Χιούστον Ρόκετς με τους Ιντιάνα Πέισερς (122-103), προτού αποβληθεί!

Αιτία ένα χτύπημα κάτω από τη... ζώνη, στον Ντάνιελ Τάις, ο οποίος επιχείρησε να κάνει σκριν, με τον Μπρουκς να επιχειρεί να το.. σπάσει με έναν παράδοξο τρόπο.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Μπρουκς έκανε λόγο και... ασπάστηκε το ρόλο του κακού. «Ποιο είναι το όνομά μου; Είμαι ο Ντίλον ο κακός (σ.σ.: villain). Οπότε έτσι νομίζω», αποκρίθηκε στο ερώτημα αν αποτελεί «στόχο» για τους διαιτητές.

Στα της αναμέτρησης, ο Αλπερέν Σενγκούν ήταν πρώτος σκόρερ των Ρόκετς με 15 πόντους, ενώ ακολούθησαν οι Τζαμπάρι Σμιθ (14π.), Καμ Γουίτμορ (15π.), Τζέλειν Γκριν, Τάρι Ίσον (από 11π.).

Για τους Πέισερς, ο Άαρον Νέισμιθ μέτρησε 18 πόντους.

Τα δωδεκάλεπτα: 29-31, 60-55, 86-80, 122-103

 

NBA Τελευταία Νέα