NBA, Γουόριορς: Τα σουτάκια των Κάρι και Πολ και το πλάνο του Κερ για τον Τόμπσον (vid)

NBA, Γουόριορς: Τα σουτάκια των Κάρι και Πολ και το πλάνο του Κερ για τον Τόμπσον (vid)

Δημήτρης Οικονόμου
Κάρι Πολ

bet365

Στεφ Κάρι και Κρις Πολ έχουν ξεκινήσει το... ζέσταμα ενόψει της σεζόν που έρχεται, με τον Στιβ Κερ να έχει ειδικό ρόλο για τον Κλέι Τόμπσον στους Γουόριορς!

Την ώρα που στην Ανατολή έγινε πραγματικός... χαμός με τα trade των Λίλαρντ και Χόλιντεϊ σε Μπακς και Σέλτικς αντίστοιχα, οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς συνεχίζουν τη δική τους προετοιμασία.

Με τη δική τους σημαντική προσθήκη, τον Κρις Πολ που κυνηγάει δίπλα στους «πολεμιστές» πλέον ένα δαχτυλίδι. Ο βετεράνος πόιντ γκαρντ έπιασε δουλειά, παρέα με τον Στεφ Κάρι και όπως φαίνεται από το βίντεο, οι δυο τους στοχεύουν σε πολλά... ankle breakers στη σεζόν.

Τα σουτ μετά από ντρίπλα που δοκιμάζουν απαιτούν τρομερό χειρισμό της μπάλας, με τους Κάρι και Πολ να μη δείχνουν να πτοούνται από αυτό και να συνεχίζουν να ευστοχούν!

Το πλάνο του Κερ για τον Κλέι Τόμπσον

Όσον αφορά τη σεζόν που έρχεται, τα ρεπορτάζ από τις ΗΠΑ κάνουν λόγο για τις σκέψεις του Κερ που συνδυάζονται με... ακραίο small ball. Μάλιστα, όπως αναφέρεται ο προπονητής των Γουόριορς σχεδιάζει να τοποθετήσει τον Κλέι Τόμπσον σε θέση «4» σε ορισμένα σχήματα.

Συγκεκριμένα γίνεται λόγος για τον συνδυασμό του Κάρι με τον Πολ στην περίμετρο, τον Γουίγκινς στο «3», τον Κλέι στο «4» και φυσικά τον Λούνεϊ να έρχεται για να... σκεπάσει τα καλάθια.

Κάτι που δε φαίνεται και πολύ μακρινό σενάριο, μιας και ο Στιβ Κερ λατρεύει τα small ball, όπως καθιέρωσε με τον Ντρέιμοντ Γκριν όλα αυτά τα χρόνια και προσπάθησε να κάνει, δίχως όμως επιτυχία με τον Μπανκέρο στην Team USA στο MundoBasket 2023.

 

NBA Τελευταία Νέα