NBA Hall Of Fame: Η Τάξη του 2023 φόρεσε τα πορτοκαλί σακάκια (vid)

Ο Ντιρκ Νοβίτσκι με το πορτοκαλί σακάκι του Hall of Fame.

bet365

Η Τάξη του 2023 έκανε... πρόβα τα πορτοκαλί της σακάκια, ενόψει της τελετής για την εισαγωγή των νέων μελών, η οποία θα γίνει τα ξημερώματα της Κυριακής (13/8).

Κάθε Τάξη που πρόκειται να διαβεί το δρόμο της μπασκετικής αθανασίας, πρέπει να κάνει πρόβα... κοστουμιού. Ο Γκρεγκ Πόποβιτς, ο Πάου Γκασόλ, ο Ντουέιν Γουέιντ, ο Τόνι Πάρκερ, ο Ντιρκ Νοβίτσκι και τα άλλα μέλη της Τάξης του 2023 φόρεσαν το σήμα κατατεθέν του Hall Of Fame και ετοιμάζονται για την τελετή της εισαγωγής τους.

Οι πέντε θρύλοι που προαναφέραμε έμειναν όλοι μαζί για την απαραίτητη φωτογραφία, ένα κοινό στιγμιότυπο πέντε μορφών του NBA, ενός προπονητή και τεσσάρων παικτών, οι οποίοι κυριάρχησαν σε ένα μεγάλο κομμάτι των τελευταίων 25 ετών στο ΝΒΑ.

Ο κάθε ένας είχε και μία διαφορετική... διακόσμηση στο εσωτερικό του σακακιού, με τον Γκασόλ να διαθέτει φωτογραφίες από εμβληματικές στιγμές της καριέρας του στο ΝΒΑ, τον Νοβίτσκι να είναι περισσότερο μίνιμαλ, με τα λογότυπα των ομάδων που έχει αγωνιστεί στην καριέρα του. Κάτι ανάλογο έκανε και ο Τόνι Πάρκερ.

@Photo credits: Basketball HOF twitter
 

NBA Τελευταία Νέα