Έξουμ: Επέστρεψε στο ΝΒΑ, τον πήραν οι Μάβερικς

Έξουμ: Επέστρεψε στο ΝΒΑ, τον πήραν οι Μάβερικς

Νίκος Καρφής
Εξουμ στο πράσινο στόχαστρο

bet365

Ο Ντάντε Έξουμ άφησε την Ευρώπη και επιστρέφει στο ΝΒΑ για τους Μάβερικς.

Το όνομα του έπαιξε πολύ για ομάδες της Euroleague, ενώ ακούστηκε και για τον Παναθηναϊκό. Όμως ο Ντάντε Έξουμ, πρώην Νο.5 στο draft, πήρε την απόφαση να επιστρέψει στο ΝΒΑ, παίρνοντας εγγυημένο συμβόλαιο από τους Μάβερικς και θα γίνει συμπαίκτης με τον Λούκα Ντόντσιτς και τον Κάιρι Ίρβινγκ.

Κομβικός στο πρώτο πρωτάθλημα της Παρτίζαν τα τελευταία δέκα χρόνια. Ένας περιφερειακός που λύνει τα χέρια του προπονητή του με την ποικιλία λύσεων που του δίνει τόσο στον επιθετικό, όσο και στον αμυντικό τομέα. Στη Euroleague μέτρησε 10.4 πόντους, 2.4 ριμπάουντ και 2.3 ασίστ. Αγωνίστηκε σε 38 ματς με τους Σέρβους.

Σίγουρα η εξέλιξη αυτή δεν άρεσε σε αρκετές ομάδες της Euroleague, αφού τον γλυκοκοιτούσαν, καθώς έληξε το συμβόλαιο που είχε υπογράψει με την Παρτίζαν του Ομπράντοβιτς. Στο ΝΒΑ έχει παίξει σε Καβς και Τζαζ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα